Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

torsdag 17 december 2015

Hyss

Nu när jag har vant mig vid mitt nya hem hittar jag på det ena hysset efter det andra...


Att klättra i krukorna med de stora hibiskusarna i blomfönstret är jättekul! Matte har talat om för mig att Tiger brukade göra precis samma sak när han var liten. När han blev större fick han inte rum lika lätt i krukorna... Men konstigt nog har hibiskusarna klarat sig genom alla år.

I dag blev jag vaccinerad, men är inte ledsen för det... Det var en snäll farbror som kom hem hit. Han berömde mig och sa att jag var både fin, social och intelligent (men det visste jag ju redan). Att jag sedan fick en spruta när vi hade bekantat oss märkte jag knappt. Matte hälsar att hembesökande veterinär verkligen kan rekommenderas. Ingen stress och ingen bilresa, och inte så mycket dyrare heller. HÄR hittar ni min veterinär.

Mjau från Felix

5 kommentarer:

Huset bakom lindarna sa...

Så mysigt du verkar ha det där i blomkrukorna! Så himla praktiskt med hembesök av veterinären! Det skulle finnas mer av den sorten! Jag vet att du har kommit till ett hem där du verkligen kommer att trivas, så jag säger lycka till!
Kram/Finas mammis P.S. Hälsa matte!

Meta sa...

Det låter praktiskt tycker jag med en som kommer hem.precis som när jag var liten för då kom doktorn hem till oss.
Hoppas du låter julgranen var i alla fall
Kram Meta

Sylvia sa...

Så bra att få hembesök. Ska kolla upp det när det är dags för vaccination av mina hårbollar. Busa på nu och du; kulorna i granen är riktigt roliga ;)

Mascha sa...

Your are beautiful and a social cat too?
Wish, you never must make bad experiences, like me (before I came to my home). I'm always far away and well hidden, when a visitor comes.. it was a desaster with the vet - I'm a cool cat!
Have a nice time in your new home, I'm shure, you have many to see.
Meow
Merula from Germany

Villrose sa...

Fin, sosial og intelligent? Ja, da går det an å hilse på veterinæren ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19