Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

lördag 9 april 2011

Bloggaward


Matte och jag har fått en utmärkelse igen, den här gången av Helena med bloggen Helenas livet på landet blogg. Tusen tack Helena för att du tänkte på matte och mig! Det var en glad överraskning! Helena är en tapper kämpe som precis har genomgått en lungtransplantation. Men hennes hjärta brinner för djur och natur, speciellt hennes älskade katter. Titta gärna in till hennes blogg!

Bloggawarden är till för bloggar som har mindre än 100 följare som man tycker borde upptäckas av fler. Man ska skicka den vidare till 5 bloggar som man gillar och som har mindre än 100 följare. Jag skickar vidare utmärkelsen till följande bloggar:


Mormors veranda

Naturens vingslag

Promenader på landet

Rosor & Kaprifol

GRATTIS till er allihop! Ni har alla härliga personliga bloggar med blandat innehåll och fina bilder från era omgivningar. En del av dessa bloggar har matte följt länge och återkommer ofta till. En del är nyare bekantskaper som matte inte har följt lika länge eller lika ofta. Men matte uppskattar alla era bloggar!

Ni som fått en award av matte tidigare, eller precis har fått en award av någon annan, hoppade vi över den här gången, eftersom det finns så många fina bloggar som matte uppskattar. Men det kan vara ni som står på tur en annan gång…

Mjau från Tiger

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul att du fått en award, ja och matte också. Häftigt med så mååååånga svanar. De hade inte blivit långlivade där om jag hade fått bestämma, jag hade kört iväg de, med några bamseskall, matte säger att jag har ett djupt skall som skrämmer den värsta busen, hihi...
Vov vov Lilla Vargen

Fröken Tindra sa...

Grattis till Awarden Tiger! Och grattis till din snälla Matte också! Tack för att ni gav den vidare till mig. Det värmde! Är jag i ett tursamt stim tro??! ;0)
Ha en skön söndag!
Kraaaam!

Susanne sa...

Grattis och tusen tack för att du tänkte på lilla mig...Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Gratulerar till Awarden, den satt fint den!
Det var en ovanligt fin Award, jag tyckte mycket om bilden. Ha det så gott!
Agneta kram

Bea sa...

Tusen tack för Awarden, den var jättesöt med äpplet och hjärtat! Trevligt att du valde just mig och min naturblogg!
Nu vill jag inte göra dig ledsen och sårad, men tyvärr står jag över denna gång, för just denna naturblogg har jag undanbett mig utmärkelser pga av att det tar mycket tid att sköta olika länkningar från båda bloggarna, därav den enkla anledningen.
Hoppas du inte blir ledsen!
Kram /bea

Mormors Veranda sa...

Hej! Tack så mycket snälla du för awarden!
Jättekul att du gillar min blogg!
Kraam Ingela

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19