Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

lördag 8 januari 2011

Snöslungan

I går tittade den bleka vintersolen fram. Kilsbergen som brukar kallas ”De blå bergen” var vackert vita av snö och gnistrade i solskenet.

Eftersom vi har fått så mycket snö använder husse snöslungan flitigt i vinter! I förrgår fick vi en massa snö igen, och i dag har det kommit mera. Så husse har kört med snöslungan och gjort flera gångar till mig i trädgården. Nåja, gångarna är kanske inte bara till mig...? En gång leder till förrådet och jordkällaren, en till komposten och växthusförrådet, och en till vedförrådet. Men det är jättebra för mig, så att jag kan ta mig fram, för nu har vi snart en halvmeter snö här!

Så här fina snögirlanger hade vi tidigare vid ingången till garageförrådet. De hängde länge där i kylan, men rasade för ett par dagar sedan när det blev mildväder.

Det är rätt häftigt med snön som ligger ovanpå planket också. Fast nu är det mildväder så vi får väl se om den ligger kvar så länge till.


Mjau från Tiger

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ser att vi har det ungefär lika vädermässigt. I går beställdes en snöslunga med leverans i februari... allt verkar slutsålt och omöjligt att få tag på! Sen kan vi göra fina gångar både hit och dit:)

Kram Eva-Mari

Vitt hus med svarta knutar sa...

Nu ser det faktiskt ganska trist ut efter någon dag med riktigt töväder och regn. Snön har rasat från träd och tak. Våra vägar är näst intill oframkomliga för det är bara is med vatten på. Det är lättare med spark än med bil, eller kanske skridskor. Det är bra att vara katt för det är bara att spärra ut klorna så har vi världens bästa dubbar *fniss*

Kram,
Lilla fröken och Bebisen
(gnm matte Regina)

Bonnfrua sa...

Hej Tiger!
Viist är det bra med en husse med snöslunga! Fast min kör ju traktor också så platsbrist har vi inte vi katter. Idag är det glashalt ute så tom mina fyra ben har problem med balansen.
Sköt om dig önskar Tigermannen gnm Bonnfrua

Fröken Tindra sa...

Vad bra att husse ordnar gångar till dig! Snäll av honom!
Här är blött och eländigt i snön nu efter en massa regn. Inget kul alls! Hellre då massa snö och några minus med sol.
Ha en bra dag!
Kram!

skapa och inreda sa...

Här regnar det, snön på taket rasar ner i stora drivor, vi blir livrädda när vi hör det. Gömmer oss under soffan.
Mjau från raggisarna.

Inger sa...

Mjau på dej söta kisse !

sasfoto sa...

Va bra att husse slungar undan snön så att du får fina gångar att gå på. Inge kul att trampa ner i djup snö...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19