Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

söndag 6 juli 2014

Lång fönsterbräda


I det nya uterummet är det en fönsterbräda längs med alla fönster. Här kan jag titta ut och känna doften från smultronschersminen...


...och jag kan gå längs hela fönsterraden. Jättekul! Men det är allt lite smalt på sina ställen... Undrar om matte har tänkt att använda fönsterbrädan till något annat än mig? Ser ni förresten att min päls matchar ekhyllan och de vita väggarna? Kan tillägga att det brinner INTE i min svans, det måste vara någon märklig reflex i fönstret.


Ifall jag vill gå ut till dammen står dörrarna på glänt med lagom stor springa för mig. Vi har haft tre dagar med strålande sol och högsommarvärme. Så nu när det inte regnar längre ska matte typiskt nog jobba en vecka, men husse har börjat semestern, så jag får sällskap hemma i alla fall.

Mjau från Tiger

10 kommentarer:

Mon jardin en ik sa...

Så fint med den långa fönsterbrädan. Kan tänka mig att den inte bara är till dig tyvärr. Tror nog att matte har tänkt att det kanske skulle vara bra att ha pelargonerna och andra plantor där. Men det blir säkert ett fint ställe till dig med.
Ha en fin och solig vecka. Här har regnet kommit.
Anje

Lena sa...

Så söt du är Tiger! Tänk vad matte o husse ordnar det bra för dig.
Ha det så skönt i sommarvärmen! ( jag jobbar också, mer än någonsin....)
Kram Lena

Villrose sa...

Perfekt for deg!
Så flinke de har vært...

ann d du québec sa...

c est tres beau et tu as beaucoup d espace pour t amuser.
ti pou

Äppelblom sa...

En liten sommarhälsning till Tiger med matte!

Rigmor sa...

Ja det blev verkligen fint, uterummet!! Fast jag håller med, vad tänkte dom på när de valde bredd på fönsterbrädan...?? Eller det kanske var med beräkning gjort, att det inte skulle tassas runt för mycket där. Verkligen snyggt iallafall.
Ja, nu har sommaren kommit, och vi får hoppas det håller i sig, nästa vecka börjar semestern här. Nu är vi inga som ligger i solen hela dagarna, tvärtom, men det är skönt när det är varmt och gott iallafall. Å jag törs bara inte klaga på värmen, jag som gnällt så över vinter och kyla...jag får lida i det tysta om det skulle vara så...
Ha det så gott!!
Kram kram

Hanna Semerson sa...

En smal fönsterbräda är väl ingen match för en Tiger ;-)

Anonym sa...

Självklart har de byggt den långa fönsterbrädan just åt dig. Vad i jisses skulle de ha den till annars. Är ju toppen att du kan spankulera runt och ha full koll på allt nästan samtidigt.

Evas Kvarnaro sa...

Ha ha . . . när du nämnde om svansen då såg jag lågan, hi hi...
Annars är det ju rätt så hett nu i dessa dagar och jag vet att katter inte gillar för mycket värme. Ja i varje fall inte Sixten, han letar skugga hela tiden sen slänger han sig ner so men trasa, *fniss*

Det blev super fint i fönstret, tänk när det kommer upp en del krukor med blommor i, då blir det ingen plats för balans-gång för söta Tiger.
Härliga altan dörrar också.
Må gott i hettan/ Eva

::fina:: sa...

Perfekt, Tiger! Det verkar som om de byggt den där fönsterbrädan just till dig! Det ser väldigt mysigt ut. Jag måste förresten skicka dig och matte ett extra tack för den fina boken om året i köksträdgården som jag nu har fått av min mamma (som vann den hos er :-)) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19