Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

onsdag 23 juli 2014

Svalkande skugga


Nu har vi så soligt och varmt så matte satte upp hängmattan, precis som hon brukar när det är semester. Det går inte att jobba i trädgården när det är som varmast på eftermiddagen, så då tar matte en kudde och en bok och lägger sig i hängmattan och läser en stund. I år ger inte de gamla äppelträden tillräckligt mycket skugga då lövverket har tunnats ur, så hängmattan hänger i stället på framsidan under gulplommonträden. Tur att det även finns lite buskar där mot vägen. Ser ni förresten att jag sitter och spanar långt borta till vänster i skuggan under schersminen?


Annars ligger jag mycket i skuggan på betongplattorna under siestan.


Efter en dag med trädgårdsrensning och bärplockning tar matte gärna ett kvällsdopp i poolen. De här varma dagarna är poolhuset öppet i båda ändarna och poolöverdraget är avdraget. Annars blir det riktigt varmbad eftersom poolen värms med solfångare... Utsikten mot dammen och muren vid rosenbågen är inte helt fel heller.

Mjau från Tiger

7 kommentarer:

Rigmor sa...

Ja...i dessa dagar vill nog de flesta ha en pool!! Det är skugga som gäller för mej också, även om jag inte är en katt...
Önskar er en riktigt skön fortsättning på sommaren!!
Kram kram

Lena sa...

Vad skönt det ser ut med hängmattan i skuggan av träden! Tar till skuggan så snart det finns möjlighet, men oj, vilka sköna kvällar det är!!!
Jobbar ett sista pass nu ikväll, sen är jag "ledig" till tisdag - skönt!
Ha det så gott i hängmattan!
Kram Lena

Vform sa...

Härligt med både skugga och pool såna dagar som nu är!
Trettio (!!) såg jag på vår mätare alldeles nyss!
Lite väl varmt i växthusen när vi plockar gurkor, men jag börjar fem på morgonen, då känns det svalare ... några timmar!
Ha det skönt i skuggan Tiger, och matte i poolen :)

Snäckskalsdalen. sa...

Bättre och finare än det lyxigaste spa. Tänk vad härligt ni har det i er trädgård, underbart!
Agneta kram

Evas Kvarnaro sa...

Svalkande skugga behöver både folk och fä nu.
Vilken fantastisk pool, japp då behöver inte Tigers matte klaga på värmen,hi hi . . . det allra minsta känning av hettan, då hopp i plurret.
Den där hängmattan ser också inbjudande ut. . . . .

Njut på/ Eva

Meta sa...

Vem längtar inte efter en pool nu i hettan. Härligt ni har det lyckans ostar.Hängmattan väntar på pålen att sätta kroken i ännu. Kanske i nästa vecka när dottern är här....
Önskar er en härlig torsdag
kram Meta

MICKAN from QUEENS FIELD¸.•°`♥✿⊱╮ sa...

Vad skönt det där ser ut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19