Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

måndag 9 juni 2014

Himlen brinner


Det är något visst med solnedgångar. Den ena kvällen är inte den andra lik. Och i kväll var det som om hela himlen brann i orange färger. Vackert tycker både matte och jag.


För övrigt är det varma dagar nu igen. Då ligger jag gärna i skuggan på betongplattorna (matte har inte hunnit med ogräset som frodas efter tidigare regn).


Varmt är det även i det nya uterummet (som inte är slutbesiktigat och möblerat än). Ta en titt på termometern! Den översta displayen fungerar inte som den ska, men den nedre fungerar helt perfekt. När matte och husse kom hem i går var det 42 grader där inne, för de hade inte öppnat fönstren ordentligt tidigare på dagen... Rena rama bastun!


Men hur tänkte matte och husse här då? Inte behövs det väl en pelletskamin för värmens skull...? Åtminstone inte så här års. Många spännande dofter att undersöka på emballaget i alla fall.

Matte börjar tröttna på att snickarna och plåtslagaren inte kommer och gör klart för installation av kaminen. För det vore bra med möbler här snart. Förra gången matte efterlyste snickarna kom de ett par dagar senare, så nu får vi se om det hjälper den här gången med...

Mjau från Tiger

7 kommentarer:

Mon jardin en ik sa...

Det blev verkligen bastu temperatur. Vi har jättevarmt ute. Igår var det 36 grader. Idag blir nog samma.
Spännande med alla luktar som kommer förbi hos dig. Hoppas snickaren kommer nu snart.
Anje

Snäckskalsdalen. sa...

Skicka Tiger efter hantverkarna, då kommer dom nog på studs. Man blir lätt lite trött av sånt. Mannen min har hållit på sen innan helgen att ringa för att beställa tid till service på en bil - hopplöst, idag gick det dock, men det tog 30 minuter! Vad är det som händer.....det är lite trögrörligt i leden ibland.

Ja, en mycket bra idé att läsa och fotografera, men idag är det så varmt här så jag är så slö så jag bara somnar hela tiden när jag lägger mig ner för att läsa. I alla fall bättre med en tunnare bok än när det var lagboken för den gjorde ont på nästan och var och är inte så himla kul!

Agneta kramar

Snäckskalsdalen. sa...

Nej inte lagboken numera - det var i gångna tider det. Antingen tjoffsade den ner i ansiktet eller så damp huvudet rakt ner i den. Nu tar vi lättsammare saker, men idag är det sånt väder att jag somnar hela tiden......du vet, kokhett, tjockt i luften o man känner att åskan är på väg!!! Tack för boktipset förresten! Kram igen

Rigmor sa...

Här har vi skogen som skymmer så det är sällan jag får ta del av de där vackra solnedgångarna. Tyvärr. Det är ju tur att vänner lägger ut bilder på sina bloggar...*blink,blink*...
Ja se hantverkare, de är som marskatter, kommer och går som dom vill (är ju gift med en snickare, så jag vet...). Det här huset kommer aldrig att bli klart, så är det bara.
Det är väl praktiskt med uterum och bastu i ett...?? Eller det kanske inte var tänkt så...
Ha det så gott i sommarvärmen!!
Kram kram

Lena sa...

Underbar solnedgång!
Idag har det varit riktigt varmt att jobba, men det kommer ju annat imorgon när jag är ledig.....
Lycka till med hantverkarna! Så trist att ha saker halvgjorda.
Ha en fin fortsättning på veckan!
Kram Lena

Evas Kvarnaro sa...

Åhh . . . vilken solnedgång, ja verkligen som om det brinner där uppe.
Jag förstår Tiger att du tycker det är varmt nu, det tycker vi människor också, men det är sommar.
Sköt om dig Tiger, hälsa matte att göra detsamma.
Klapp o kram/ Eva

Hanna Semerson sa...

Vilken solnedgång, som en målning! Hualigen för 42 grader, det är varmt även om man inte har päls.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19