Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

fredag 27 juni 2014

Händer mycket i helgen

Nu i helgen är det Lekebergsrundan i trakterna kring Fjugesta och Mullhyttan väster om Örebro. Då kan man besöka olika butiker och loppisar i Lekebergsbygden. Om ni vill se några exempel på vad man kan besöka kan ni titta på mattes bilder från förra årets runda.

Och på söndag är det Tusen Trädgårdar, då bland annat Kajsa i Getingedalen (här i Kilsbergen) har öppet både i trädgården och krukmakeriet. Så matte har fullt upp hela helgen och hoppas på solsken...


Tur att matte har semester nästa vecka. Då får vi rå om varandra, matte och jag.


Själv nöjer jag mig med tassemarkerna. Här har jag gott om vattenhål, som här i rotzonsfiltret som husse byggde förra året mellan dammarna .

Mjau från Tiger

6 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Vill önska dig en skön semester.
Kram!

Sylvia sa...

Ja en och en annan trädgård ska vi besöka på söndag men vi kommer hålla oss här i närheten.
Jag har oljat en hel del bräder de senaste dagarna och har då annvänt mig av en olja som kallas för Kilsbergen. När jag stod där med penslen i hand så tänkte jag att jag kände allt igen namnet Kilsbergen men visste inte från vart. När jag nu kikade in hos dig förstod jag att jag har ju med all säkerhet sett namnet hos dig, i din blogg :) Undrar du hur oljan ser utså kan du kika in på länken. Den är urtjusig :) Ha nu en trevlig helg!
http://heltenkelthemmahosmig.blogspot.se/2014/06/kilsbergen.html

Charlotta sa...

Tiger har det gott som har en så fin vattenreservoar. Här får katten lapa ur blomkrukefat - eftersom vattenskålen inomhus inte är till belåtenhet. Det verkar som om rent vatten smakar blä! ;)

Lena sa...

Så fint du har det Tiger!
Hoppas matte inte blev alltför blöt på Lekebergsrundan idag.....
Tänk om det kunde bli lite sol imorgon!!
Kram Lena

Chatta Fahlinboden sa...

Hej Tiger - synd att du inte var med matte idag och besökte Fahlinboden. Här hos oss vid Fahlinboden bodde tidigare katten Boris (lika röd och snygg som du) som tyvärr efter 19 år i jordelivet, numera finns i katthimlen. Ha det gott och njut av soliga dagar i trädgården!
Hälsn
Chatarina
Fahlinboden

Anonym sa...

Härliga bilder på dig snygging. Det har jag väntat på må du tro. Jag vill ha jättemycket Tigerbilder.
Hoppas matte och du får en härlig semester tillsammans.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19