Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

onsdag 19 mars 2014

Vem smyger på balkongen?

I morse vaknade matte och husse av att det lät på balkongen utanför sovrummet. Det visade sig vara snickarna som kom för att lägga golvet på balkongen. Det var bara det att snickarna hade glömt att tala om att de skulle komma i dag... De brukar annars höra av sig i förväg.


Man kan väl säga att det inte var bästa dagen att snickra balkonggolv, för i dag kom vintern tillbaka. Det började snöa på förmiddagen och vi har fått mer än 10 cm snö. Jag har sovit ute i garageförrådet hela dagen. Inne i huset var det för mycket oväsen, så jag höll mig på avstånd. Men nu på kvällen har jag inspekterat balkonggolvet...


...och en del av balkongräcket som snickarna också hann med, trots snövädret.


Jag passade även på att kolla läget på uterumstaket. När staketet är klart kan jag tyvärr inte komma ut på taket längre. Man kanske kan be om en lucka i staketet...? I morgon kommer snickarna tillbaka. Hoppas att våren också gör det! Det är ju vårdagjämning i morgon...

Mjau från Tiger

12 kommentarer:

Lena sa...

Vad bra att du inspekterar allt, Tiger! Självklart ska du ha en kattlucka ut på taket...
Nu vill vi inte ha mer snö och imorgon kommer visst värmen tillbaka!
Ha det gott!
Kram Lena

Evas Kvarnaro sa...

Äch det var ju bara jag Eva, som smög omkring. Förlåt Tiger att jag skrämde dig, men nu ska jag lägga mig, klapp . . . . God natt

Meta sa...

Du det längtar jag efter också att våren skall komma tillbaka alltså. Du får väl träna på att klättra, det går ju inte upp i tak.
bra blir det allt i alla fall.
ha en fin dag med sol önskar jag er
Kram Meta

Rigmor sa...

Kattlucka...vem har sagt att en sådan måste sitta i dörren...varför inte i ett staket på en balkong?? Snickarna verkar ju vara på hugget nu, så det ska nog inte vara några större problem med det...
Och inte vet jag om vädret är typiskt för vårdagjämning, men nu håller snön på att försvinna igen, tack och lov.
Ha det gott!!
Kram kram

Rost och rädisor sa...

Bättre att sova sig igenom ruskväderdagarna. Det gör vi. Hälsar Ture o Basil genom Anette

Sylvia sa...

Hua vad är det för otyg ni har fått? Det där vita hoppas jag att ni blir av med snabbt. Likaså med snickaren. Fast han måste göra klart först förstås.
Ha en skön kväll :)

Carina sa...

Här var det lovat snö, men det blev inget med det :) , blev regn istället....tack och lov :)

::fina:: sa...

Vad du är duktig, Tiger! Du skulle ju kunna titulera dig KA - kontrollansvarig :-) Bara ett litet certifikat som fattas. Du är så söt när du går runt och inspekterar. Puss på dej!

Villrose sa...

Kjedelig at du ikke kommer opp på taket, ja. Blir nok en ordning skal du se!
Og nå kommer våren for fullt :-)

Fröken Tindra sa...

Så´nt folk som bara dyker upp så där! Utan att förvarna vare sig dig eller matte och husse. Det är bra att du håller koll på dem iallafall!
Snö förstår jag att du lätt kan klara dig utan nu. Jag hoppas att vi slipper se nå´n här nu på denna sidan sommaren. Men man kan inte vara helt säker än. Idag skiner i alla fall solen. Skönt!
Ha en skön helg!
Kram!

Mycket annat & lite betong sa...

Blev du nöjd med balkonggolvet, Tiger? En lucka i staketet kan man absolut kräva tycker jag. Annars blir det ju besvärligt för dig.
Det var ju ingen vidare bra dag för bygget men hoppas att våren har kommit tillbaka hos er! Vi fick också en massa snö men den är borta nu.

Kram Agneta

livet på landet sa...

Ja, det var som att våren tog en paus innan den fortsätter igen.
Vilka fina golv ni får, både i uterum och ute..Som en balsal på slottet =)
Grattis till 4 bloggår, hoppas det blir minst 4 till =)
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19