Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

lördag 1 mars 2014

Innebus

Eftersom gråvädret fortsätter lockar det inte att vara ute så mycket. Så jag blir lite rastlös och sprallig inne ibland. Jag kan ju inte sova hela tiden. 


I dag lekte jag med min bläckfisk i köket. Den är fortfarande kul att leka med, precis som när jag fick den i julklapp av Elna förra julen. Matte tog det här kortet med blixt, så jag fick ganska coola ögon...

Mjau från Tiger

10 kommentarer:

Lisa sa...

Sir hälsar att en bläckfisk verkar coolt! Han har annars tre prylar som ser ut som... Jag vet inte, små lurviga troll? De duger hur som helst, fast att riva omkring köksmattan är bäst!

Kram, Lisa

Meta sa...

Håller med inne är skönast, men jag klättrar på vägarna så jag måste ut ibland ändå.
Ha en fin söndag
kram Meta

Lena sa...

Det är rätt, Tiger. Man ska ha roligt när man motionerar!!!!
Kram Lena

Rigmor sa...

Det är nästan så jag också får skaffa mej en bläckfisk...för att få fart på livsandarna!! Jag blir lika grå som vädret...det påverkar mej verkligen. Men nu är vi ju inne i mars, så...
Och...jag tror inte det blir något grävande här, det känns som att det projektet är lite för mycket, och snart kommer ju husbilssäsongen, och då stannar allt av...
Ha en skön söndag!!
Kram kram

Solglitter sa...

Ja nu är vi nog många som längtar efter lite vårsol!!
Här blir soffhäng och myskläder...brrr för att gå ut!!
Ha det bra vännen♥
Kram Lollo

Cina sa...

Ja huvva vad det regnar...men man får vara glad att det inte snöar...det gillar jag i och för sig, men inte själva snöskottningen och särskilt inte nu efter att jag kommit hem....

Skaparglädje sa...

Nej, vem vill gå ut i detta väder.

Snäckskalsdalen. sa...

Snö, snö borta, det går med en faslig fart ibland. Här är snön nästan inte på kommen i vinter och nu är det bara gråväder men det passar mig förträffligt - jag har innesysslor kvar. I långa banor.

Att åma sig lite på golvet med en leksak är helt klart kul och man får ju faktiskt så där stora och klara ögon då. Inte är det blixten det beror på, det är the killer instinct! Jag ser det här varje dag, nästan!

Agneta kram

::fina:: sa...

Hihi vad söt du är! Jag önskar att jag också fick vara hemma och leka på köksgolvet istället för att sitta på jobbet ;-) Ni katter ni har det så bra - i alla fall ni som har mysiga, snälla och varma hem. Puss på nosen!

Sylvia sa...

När min Skrållis blir uttråkad så vill hon leka kurragömma. Jag ska då gömma mig och sen smyger hon sig på mig. Många små skrik kommer det från mig för jag bli så ofta påhoppad när jag inte är beredd. Sen springer hon iväg och så är det min tur. Jag kan avslöja att jag smyger inte alls lika bra som Skrållis... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19