Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

torsdag 19 april 2012

Sömniga dagar

De senaste veckorna har det varit ganska kyligt, blåsigt, regnigt eller värst av allt - snöigt! Det betyder att jag fortfarande tillbringar både nätterna och minst halva dagarna inomhus. Så här års brukar jag annars flytta ut för sommarsäsongen.


Men det här är vad jag ägnar mig åt, trots att det är vår och det borde vara varmt och skönt ute. När nattgästerna åkte hem före påsk smög jag in i gästrummet och övertog sängen innan matte hann protestera. Det är en skön plats att sova på sängen på dagarna. Särskilt när solen skiner, eftersom solstrålarna når fram till sängen.


Här trivs jag tillsammans med mina nallekompisar. Visst matchar jag kuddarna bra! Kamouflagefärgad katt... Det händer att matte och husse missar att jag ligger här intill nallarna och kuddarna. Ser ut som ett gosedjur extra på sängen...


Jag har med åren blivit mera jämn i färgen och är varken lika röd eller randig längre som när jag var yngre. Det ser man om man jämför med headern, en bild som är tagen för bra många år sedan. Lite flera vita strån i pälsen har jag också. Och svanstippen var ju inte så ljus tidigare. Titta på profilbilden i högermarginalen, där ser ni så brunrandig svansen var när jag var ungkatt!


Kanske dags att posera för en ny header snart...

Mjau från Tiger9 kommentarer:

FotopunktMis/Maria Thorbjörnsson sa...

Ja du..visst stannar vi inomhus ett tag till..vi går ut genom ett håll och uträttar vad vi ska sedan snabbt in det andra hållet..och vi ger oss inte förrän matte öppnar..ha det..Lilleman o Lillemor

Elna sa...

Så gott han har det och han är en riktig inredningskatt man kan tro att det är gjort till honom. Ni får ha en fortsatt bra dag.

Kram och klapp
Elna

livet på landet sa...

Ohh så go du ser ut Tiger, man vill bara pussa på dig =)
Ha det så gott ♥

Maria/Javabönan sa...

Tiger din sötnos, ut med dig och ta lite vårmöss nu!


Önskar matte en härlig helg, pratade nyss med äldsta dottern som hävdade att det var mer snö på ingång. *suck*

Kram kram

Mor Tuta sa...

Ja du Tiger det är allt sovarväder även hos oss.. Jag ligger inne mest hela dagarna.
Härliga sovställningar du har, jag kurar helst ihop mej.
Önskar dej och matte en skön helg
Taggen o Birgit

Rigmor sa...

Ja du...och inte kommer den här dagen att gå till historien heller som den soligaste...!! Usch vilket ruskväder det är, tyvärr är kattdamerna här lite trögfattade så de går ut stup i kvarten för att kolla om det möjligen blivit lite bättre...funderar på svängdörrar.
Ha en bra helg!!
Kram kram

Nillis sa...

Hihi, så söt. Man får verkligen lust att lägga sig bredvid där och kramas. :-) mvh Pernilla

vitaspets sa...

Vilka söta bilder Tiger ...
Kram karina

Pelle sa...

Du ser ut att ha det skönt där. Jag snusar också gärna i gästrummet, med min tygbrorsa eller en kudde bakom ryggen. Kallt och ruggigt ännu så bara de dagarna som vädret är tjänligt är jag ute länge, annars korta turer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19