Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

fredag 6 april 2012

Dragningen är klar...

... och vi har två vinnare i min tävling! Men innan jag berättar vilka som vann måste jag beklaga mig över vädret. Inte nog med att det har blivit kallare ute. Jag tror att våren försvann och att vi har fått vinter igen!! Här snöar det nämligen i dag, och det gjorde det även i söndags. Det ser ut så här...


Snöflingorna faller tätt och ymnigt över skogshörnan och dammen.


Riktigt aprilväder! Snöandet gjorde ett litet uppehåll, men har nu tagit fart igen. Matte hann ta lite bilder medan det var uppehåll.


Växthuset och drivbänkarna får vänta ett tag till.


Forsythian borde snart lysa gul av blommor och inte vara vit av snö. Knopparna ser ut att snart slå ut. Men nog med vintriga bilder nu. Ni är väl nyfikna, så här kommer presentationen av vinnarna...

Matte hjälpte mig med dragningen och hon använde en slumpgenerator. Det blev totalt 35 lotter och så här blev resultatet:

Urval
Välj nummer mellan och

          2    18

Matte numrerade kommentarerna med antal lotter per kommentar. Då visade det sig att det blev följande goa bloggvänner som bor i ett rött respektive vitt hus som vann.... 

Eva-Mari med bloggen Vårt röda hus vann boken Pioner av Eva Robild och Görgen Persson.

Regina (och katterna Lilla Fröken och Bebisen) med bloggen Vitt hus med svarta knutar vann boken Bibliotekskatten Dewey av Vicki Myron.


Ett stort GRATTIS till er båda! Vinnarna hade tursamt nog önskat olika böcker, så matte och jag hoppas att ni blir glada! Mejla era adresser, så kommer vinsterna så småningom.

Alla som deltog hade förstås svarat rätt på vilken som är min favoritbok. Han ser ju nästan ut som jag, så det var ju inte så svårt... Bibliotekskatten Dewey förstås!

Matte och jag önskar att vi hade haft många böcker, så att flera kunde ha vunnit, men vem vet, det kanske kommer flera tävlingar? Nu önskar vi alla en riktigt skön påskhelg, även om vädret kunde vara bättre. Glad Påsk!

Mjau från Tiger

6 kommentarer:

annika sa...

Men så roligt att b åde Eva-Mari och Regina vann! Två jättemysiga qvinnor.
Det var som attan så mycket snö det har kommit hemma.
Ha en trivsam påsk och hoppas att den blir solig snart.

Kram

Margot sa...

Stort grattis till Eva-Mari och Regina som vann de fina böckerna och tack för en fin utlottning! Här fick vi snö under tidiga morgonen men den har redan försvunnit! Men det är isande kalla vindar så det är skönast att mysa inne!
Ha en skön fortsättning på Påskhelgen!
Kram

Vårt röda hus sa...

Oj, Så skojigt! Nu har jag haft tur i flera utlottningar... hur kan det komma sej att plötsligt händer det? Och pionboken också!! Jag är såå glad.

Glad påsk och tack!
Kram Eva-Mari

Livet på Vestergård sa...

Grattis till vinnarna! Ja aprilvädret kan minsann bjuda på både det ena och det andra. Vi har sol i dag men ännu minusgrader så snön ligger kvar.
Ha en riktigt fin fortsättning på påskhelgen! Kram Kicki

Vitt hus med svarta knutar sa...

Oj oj oj nu blev matte jätteglad, den boken har hon önskat läsa länge. Hoppas att hon läser högt för oss för vi gillar allt som handlar om katter=)

Meeen snön den gillar varken matte eller vi, matte hade hoppats få sitta ute och fika i påskhelgen.

Nu önskar vi dig och dina tvåbenta en riktigt GLAD PÅSK! Matte hälsar så mycket och gör små glädjeskutt över vinsten=)

Kramar,
Lilla fröken och Bebisen
(gnm matte Regina)

C De-sign sa...

Tittar in för att önska dig en GLAD PÅSK! Kram fr C

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19