Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

måndag 28 augusti 2017

Födelsedag

I dag fyller jag två år. Matte säger att jag börjar bli stor nu, men att jag fortfarande leker som en kattunge. Som när jag lekte med min födelsedagspresent. Jag fick en ny leksak, en mus som jag har busat med nu i kväll.


Annars är det här en favoritsysselsättning på dagarna. Jag vistas ofta i närheten av dammen, och jag har blivit modigare i sommar.


Nu vågar jag till och med doppa tassen i vattnet medan jag tittar på guldfiskarna.


Men än har jag inte lyckats fånga någon, även om jag försöker...


...och trots att de inte är särskilt rädda för mig.


Jag brukar ofta ligga och vila under funkiorna. Lagom skuggigt och med koll på fåglarna (men det får ni inte tala om för matte, för hon gillar inte att jag jagar fåglar). Ser ni mig när jag kommer fram från mitt gömställe?

Mjau från Felix

4 kommentarer:

Lena sa...

Grattis söta Felix!!! Förstår att du trivs i din fina trädgård! Vilken tur att du har personal som sköter om dig och allt annat ;)
Ha en härlig dag alla ni i Tassemarkerna!
Kram från Hagtorp

Meta sa...

Grattis på dig då!! jaha du är på jakt på dagarna hoppas det blir många regniga dagar då så du inte kan vara ute och jaga. Det är så mysigt med alla småfåglar som hälsar på tycker jag. Fiskar har vi inga här men i er damm ska de nog vara. Du får nog annan mat av matte antar jag.
Ha en fin födelsedag
Kram Meta

Evas Kvarnaro sa...

Grattis gulliga Felix, redan 2 år och tiden rusar iväg . . .
Vilka underbara dagar du har där vid dammen med att bara ligga där och kolla på fiskarna. Förstår nog att du hade velat ha en liten mumsbit där i dammen,
men jag tror firrarna känner sig ganska trygga där, de tror inte på att du kan fånga dem. Det är inte värt du försöker för då blir matte inte glad, hi hi hi

Må så gott både du och din matte, klapp och kram till er från Eva

Skaparglädje sa...

Grattis på två-årsdagen...Visst börjar du blir stor och duktig, fast lite bus finns det kvar, det hör jag.
Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19