Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

onsdag 23 februari 2011

Kul med hibiskus

Ojoj, vad det är kallt ute nu igen! I kväll när matte åkte hem var det 28 minusgrader på slätten på andra sidan byn. Här hemma var det "bara" 26...

Jag blir så rastlös. Nu vill jag ut och springa och klättra i träd. Man kommer ju inte fram annat än på vägen och i de gångar som husse har skottat i trädgården. Så jag övar trädklättring inomhus i stället... Jag har visserligen två riktiga kattklätteranordningar, men ibland måste jag testa hibiskusarna. Är det fritt fram nu? Matte ser mig väl inte...? Här syns tungspetsen i dag igen...

Det blir till att knipsa lite grenar här och där också. Trädbeskärning på kattvis... Som ni ser har jag bra och vassa tänder! Matte hon klagar och säger att jag kan hålla mig till kattgräset som hon sår åt mig. Och det är ju bra förstås, men det knakar ju inte när man tuggar och är inte lika kul...

Det är inte någon nyhet med de här hyssen. Ända sedan jag var liten har jag klättrat i hibiskusarna. På den här bilden är jag 3-4 månader gammal, men det var betydligt lättare att få plats i krukan då. Här syns tydligt mitt hjärta som jag har tecknat i pannan mellan öronen.

Hmm, hibiskusen ser tätare ut på den bilden. Är det mitt fel kanske? Fast matte har två hibiskusar, så det är faktiskt inte samma kruka. Men lite ny jord i stället för den som jag har spillt ut kanske inte vore så dumt...

Mjau från Tiger

13 kommentarer:

Monica sa...

Ja du Tiger, du är allt en liten sööööt buse!
Bra att du hjälper matte med att hålla ordning på blommorna......de behöver säkert beskäras ibland. Men "huva"(norrländskt för fy) vad kallt ni har!!!!
Hälsa matte och en varm kram till er båda.

Snäckskalsdalen. sa...

Japp, nu är det för tradigt, vi vill också ut och jaga och nosa och greja, men den här vintern är lång. Vi är mest inne och slåss med varandra!
Pippi & Nisse

Skogslyckan sa...

Ha ha Tiger du är väl för go. mina katter som är långhåriga fäller stora tussar över alla mina vita golv..ler. Hon dammsuger och dammsuger...Kanske inte skulle ha vita golv och svarta katter...hm.
Kram Pia

fotopunktMis sa...

Tjena kompis..här hemma har matte plockat bort alla klätterbara växter..det fanns inga blad kvar..efter våra röjningar..så vi får hålla oss till dom där töntiga ställningarna som matte ställt in..ok snart e det vår och då blir det utomhusröj..ha det..Lilleman o Lillemor

Marie//Tekla Maräng sa...

Hej Tiger
Tänk på att spara lite hibiskus annars har du ingenting att öva träd klättring i nästa vinter.
Ha det gott, det blir vår skall du se.

Mycket annat & lite betong sa...

Ja, man måste ju roa sig inomhus när det är så hiskeligt kallt ute. Vi hade 24,5 grader i morse. Vår kisse envisas med att vässa klorna på en fåtölj i stället för i äppelträden.
Det var roligt att du gillar min slutbild!

Fortsätt din inomhusklättring tills det blir skönt ute!
Agneta

Mor Tuta sa...

Ja du Tiger, visst är vi hjälpsamma som fixar lite med mattes blommor.
Mjau Taggen

Livet på landet sa...

Gulle Tiger...gillar blommor som de flesta kissar.
Kurr från oss i norrland.

Cia40 sa...

Tiger, min vän:)...Akta din mattes hibiskusar,men jag förstår dig, jag är så trött på snön och kylan, inte nog med att man fryser över att gå ut, matte friserade mig häromdagen, varför just nu?....Så nu måste jag ta pälsjackan på mig när vi går ut,,,Hur tänker hon...????:)
Matte har visst något att inlägga oxå...!!!
Hon är sååå glad och tacksam över din matte, och hennes goa ord på bloggen, det värmer i hjärtat och känns i mig med, det behövdes i denna vinterkylan, som är här ute....:):)

KRAMAR i massor från matte och mig, Cia:)

Min Skattkammare sa...

Nej, hörru du!
Matte vill ju har blommor i den, förstår du väl?! ;o)
Vackra bilder i förra inlägget, men det syns lång väg hur kallt det är....brrr.
Hoppas våren är på ingång!
Kram Kicki

Fröken Tindra sa...

Du är tokig Tiger! Demolera mattes fina hibiskusar på det viset?!
Ha en skön helg och hälsa matte!
Klapp och kram!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej Tiger och matte
Roligt att ni är med i min utlottning.
Väldigt bra klätterträd för en liten tiger.
Kill bakom örat
AnnaMaria

Hildas hem sa...

Så söt Tiger är! :)
Jag känner igen det där med rastlösheten - mina tre katter här hemma är väldigt rastlösa nu efter den långa, långa vintern. Hoppas att våren kommer snart så att alla katter kan gå ut och ha det skönt :)

Ha en fin dag!
//Sofia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19