Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

söndag 28 augusti 2016

Ett år!!

Nej matte, nu får det vara nog. Nu behöver jag hjälp här på bloggen, för nu har det varit skymning länge nog, och i dag är en alldeles speciell dag...


Matte brukar säga att det finaste hon har sätter hon på bordet, så det är väl inte undra på att jag gärna ligger på bordet? Och då kan ni ju förstå hur matte har lyckats med att uppfostra mig. För hon har allt försökt att schasa ner mig, men som en gummiboll kommer jag tillbaka...

Men matte säger att jag är ett väldigt snällt charmtroll, och jag kan ligga fint bland prydnadssaker utan att något går sönder, så jag är nog förlåten, även om matte egentligen inte hade tänkt sig att ha en bordskatt. Och jag matchar bordet och duken ganska bra tycker jag.

Men nu är det så att i dag är en speciell dag, för jag fyller ett år!! Jag har fått god mat och en ny liten tygmus fylld med kattmynta, och lekte en stund med den. Den for i full fart genom hela uterummet fram och tillbaka, tills jag kom på att jag ville gå ut. Men det blir nog full fart när jag kommer in igen.

Mjau från Felix

6 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Grattis på 1-årsdagen! Jag firar 29 år (bröllopsdag)

Evas Kvarnaro sa...

Grattis Felix på 1 års dagen, oj vad tiden springer iväg.
Jag förstår din matte har mycket glädje av dig.
Våran kisse Sixten har varit borta 1 månad nu, vi tror han är död.
Sixten brukade gå långa rundor och vara borta länge (ibland 2 veckor), när vi trott något hänt, ja då har han kommit hem. Men nu börjar vi faktiskt tro det värsta.
Vi hade hellre begravt honom hemma bland våra andra ängla-katter än detta ovissa.
Så vi är ledsna men vet inte riktigt hur vi ska sörja denna gång, suck suck . . . .

Du får ha en fin smaklig födelsedag, klapp och kram/ Eva

Lena sa...

Grattis Felix!!!! Tänk vad fort tiden går! Självklart är bästa platsen på bordet. Bra utsikt och nära att bli klappad!!!
Idag har vi verkligen fått regn! Över 30 mm, för regnmätaren har svämmat över!
Ha en skön kväll!
Kram Lena

Meta sa...

Tiden går fort grattis till dina första år. Nu ställs det nog större krav på dig inte bara lek längre. antar jag så är det ju när åren går.
Ha det så gott och passa på att njuta så länge du kan
Kram Meta

Snäckskalsdalen. sa...

Har den äran på 1-årsdagen!
Och klart att du skall var en bordskatt! Det har vi här också. Det går jättebra, en del gäster ryggar tillbaka, men det är ju faktiskt mitt hus!
Ha det så bra!
Kram från Pippi (Nisse gick tyvärr bort för några veckor sedan, han var slut i alla organ och fick sin sista spruta då.....)
Agneta kram

p.s. rutan gör inga fröer, jag förstår det inte, den har liksom bara torkat bort....så det blir inga fröer av den, Jag är ledsen, jag har kollat och kollat!
Ha det!

Anonym sa...

Oj oj oj nu är jag sent ute med mina gratulationer men ett stort
G*R*A*T*T*I*S på födelsedagen och vackrare bordsdekoration det kan din matte aldrig få, hälsa henne det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19