Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

onsdag 1 december 2010

Varför ska det vara så kallt?


Jag har knappt varit ute på flera dagar. Vi har 20 minusgrader i kväll igen och som varmast i dag var det 15 minusgrader! Så ni förstår att jag tycker att mattes duntäcke är varmt och skönt just nu. Och matte är glad för en fotvärmare i sängen. Bättre än en vetekudde säger hon. Fast frampå morgonen ligger jag inte vid fotändan utan oftast mitt i sängen och matte har fått maka sig åt sidan. Jag brukar ligga tätt intill matte, och om hon flyttar sig en bit så flyttar jag efter och trycker mig mot henne. Ibland måste jag lägga mig ovanpå hennes ben eller mage för att hon ska ligga still.

Men… man kan ju inte sova hela tiden, bara nästan. Motionen och sorkjakten får vi spara till våren. För nu förflyttar jag mig som mest mellan huset och garageförrådet, där jag sitter på en dyna på frysboxen och tittar ut genom fönstret. Fast jag blir sååå rastlös när jag inte kan vara ute och springa av mig. Matte har fått leka med mig som om jag var en liten kattunge och inte en stor Tiger. Med en papperstuss och en ryamatta kan man ha riktigt kul!

Mjau från Tiger

12 kommentarer:

conny sa...

Hej Tiger! Du ser ut att ha det mysigt inne i värmen. Ingen ide att gå ut i kylan och frysa om tassarna. Jag har två katter. De hälsar till dig och matte.

Systrarna Hjertén sa...

Ha, ha! Stackars lilla Tiger!

Mvh
Frida

Snäckskalsdalen. sa...

Hej Tiger!
Det är kallt här hos också och fördelen med det är att då kan jag lägga mig hos matte för det är typ enda gången jag får ligga hos henne och sova och det har jag gjort i natt. Min havlbror Nisse han sover hos husse, men där är rätt så fullt nu med en nu valp och allting.
Men burr så kallt det är!
Kramar från
Pippi

Mor Tuta sa...

Ja, burr så kallt det är. Jag har inte varit ute långa stunder de sista dagarna, ligger helst inne och sover i värmen.
Mjau Taggen o Birgit

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jaadu Tiger, det blir inte roligare än man gör sig, papperstuss och ryamatta, det låter spännande. I går kväll hade jag, Bebisen och matte kul. Matte har en filt med fransar och de rörde sig. Fast jag tror att det var matte som gjorde nåt' för hon fnissade hela tiden när jag försökte fånga fransarna. Det är så kallt ute att t.o.m. vår utekattkompis vill vara inne en liten stund. Han luktar storskog, guuu så spännande.

Kram,
Bebisen och Lilla fröken
(gnm matte Regina)

Lilla Huset sa...

Ja, visst är det kallt för små kissetassar men förhoppningsvis går vintern fort. Hälsa matte att självklart drar jag en av hennes lotter./Kramen

barbrok sa...

Hej
Tack för kommentar i min blogg. Jo jag har noterat tidsfelet, men som nybörjarbloggare har jag tampats med värre problem än så...men nu när du berättade hur jag gör ska jag fixa till det! Tack för tipset, tar tacksamt emot fler!
Kram Barbro

Maria/Javabönan sa...

Haha...gulliga Tiger, vilken tur du har som får ligga hos matte.

NA-kort skulle vara bra att ha, har sett många fina erbjudanden med det. Jo då, vi har förstås tidningen....men inte har vi något kort inte. Näää, vi tänker ju att vi ska skaffa ett. ;-)

Mysig helg till er alla!

Kraaaaam

Fröken Tindra sa...

Vad skönt att ligga hos matte och värma sig! Eller är det kanske hon som värmer sig på dig?
Jag har vår "yngling" framför mig i famnen nu. Nästan enda gången han ligger intill en så det är tur att man har anledning att sitta vid datorn ibland! ;0)
Kämpa på i kylan!
Kram!

Susanne sa...

Kikar in för att önska en mysig 2 advent.Så mysigt där du ligger..Kram Susanne

Anonym sa...

Käre Tiger, det är synd om oss husdjur nu, när det kallt och mycket snö. Fastän jag är en stolt och stor storpudel räcker snön långt över magen på mig, och då går det ju inte att stoja ute. Så jag gör som du, väntar på våren.
Vov vov Lilla Vargen

annika sa...

Halloj! Nu är det inte lika kallt så du kanske ger dig av ut på någon liten tur utomhus.
Ha en mysig start på veckan.
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19