Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

söndag 28 november 2010

Första advent

I dag firar vi första advent! Matte har tagit fram adventsstjärnor och adventsljusstakar som nu lyser upp i fönstren. Jag försökte hjälpa till, men matte var inte så glad när jag drog i sladdar, pillade på ljusmanschetterna och tog jätteskutt över ljusstakarna som för tillfället stod på golvet...

Husse fick göra grovgörat utomhus och har huggit en julgran och satt upp belysning i den. Det sitter även en ljusslinga längs ena långväggen i växthuset. Det blir jättemysigt i vintermörkret!

Och jag poserar glatt vid adventsljusstaken! Fast det här fotot har ni ju sett förut... Det är 9 år sedan det togs, men det passar ju att visa så här i adventstider. Ute är det snöstorm i dag igen!

Mjau från Tiger

10 kommentarer:

Rigmor sa...

Storm var rätta ordet!! På våran lilla bygatstump är det oplogat, så det första jag gjorde idag var att köra rakt fram där vägen svängde..lär bli fler tillfällen för det verkar lite oklart med vem som ska ploga...ingen än så länge!!
Ha en riktigt mysig advent!!
kram

andi sa...

Så söt du är lilla Tiger :)
Hoppas ni har en mysig 1:a advent!

Kram

Bonnfrua sa...

Hej namne!
Man kan ju tycka att de där människorna borde uppskatta hjälpen vi försöker ge dem, men pyttsann.
Jag föredrar att sova inne nu, det är så kallt om tassarna så!
Mattes fotända på sängen är sannerligen favoritplatsen så här års, och hon får anpassa sig efter mig för det är viktigt att jag ligger i mitten och breder ut mig!
Mjau fr Tigermannen och Bonnfrua

A House With A View sa...

Vilken sötnos :)) Poserar så världsvant, hihi. Kul också att läsa om dina nominerade bloggar till awards längre ner, ska kika in hos dem, spännande!!

Adventsnattiz-kramizen aka

annika sa...

Hej i snövädret! Tack snälla söta rara du för två awards. Tack för att du gillar mina bilder...det värmer. Att jag inte svarat ännu beror på att jag funderat över vad jag ska skriva och till vilka jag ska skicka dem. Fortfarande är det olöst men jag får funderar vidare. Veckan har innehållit många aktiviteter så det är inte långa stunder som kan användas till bloggande.
Jag kan se hur det går till med katthjälpen och adventsförberedelserna.
Ha en härlig vintervecka.
Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Oh vilken pose! Bara en värdig katt klarar av den!
Kram

Vitt hus med svarta knutar sa...

Så fin du är på bilden, Tiger, du ser så mysig ut. Vi tackar så mycket för awarden, upptäckte sen att du förärat matte med båda awarderna. Tack!

Appr symaskinen som matte målat. Hon har gått här som en äggsjuk höna innan hon kom till skott och målade om den. Den var redan målad i en hemsk, brun, blank lackfärg. Hade den haft kvar sin valnötsfanér eller liknande, hade den inte blivit ommålad.

Här har matte satt upp ljusstakar och lite annat skoj. Förra året höll vi på att göra matte riktigt nervig, det kan du läsa om här
http://vitthusmedsvartaknutar.blogspot.com/2009/12/den-andra-sondagen-i-advent.html

Kram,
Lilla fröken och Bebisen
(gnm matte Regina)

Birgit sa...

Vilken härlig blogg! Tack för att du är med i min tävling. Det. blir absolut tre lotter. Kram Birgit

Nyanser av vitt sa...

Hej Tiger,
Hm..jag tycker att du ser ovanligt snäll ut på bilden. Skenet bedrar eller? Jag menar när det gäller adventljusstakarna alltså....
Hälsa matte
Kram Agneta

Mira sa...

Så vakker du er Tiger.

Kos deg innomhus!

Klem fra Mira og Noah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19