Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

torsdag 5 mars 2015

Fullmåne


Så här såg månen ut när den gick upp i kväll. Himlen är delvis molnig, så frågan är om vi får se så mycket av fullmånen i natt. Jag håller mig inne i mattes säng för säkerhets (och sällskaps) skull. Jag vill ju inte bli förvandlad till en varulv... Men det är visst bara myter och skrock säger matte. Fast frågan är hur bra man sover när det är fullmåne? Matte brukar vrida och vända på sig mer än vanligt. Men det är i alla fall ett magiskt ljus under mörka vinternätter med fullmåne.

Mjau från Tiger

7 kommentarer:

Huset bakom lindarna sa...

Vi var lite norrut igår eftermiddag och shoppade och på vägen hem såg vi en fantastiskt vacker guldgul måne!
Härligt att du får sova i mattes säng!
Ha et fint!
Kramar och kill under hakan från Finas mammis

Meta sa...

Har hört att det är många som har svårt att sova vid fullmåne. det kanske är det jag har.
Det tar ju inte så många dagar så de går säkert bra. Det är kanske bra att vi är lite vaken också för då kan vi se den fina månen.
Ha en fin fredag
Kram Meta

Rigmor sa...

Ja inte vet jag om det var fullmånen eller förkylningen som höll mej vaken...?! Men vaken var jag, till och från. Inte syntes den till heller efter ett tag, molnen tog överhand. Men bara vetskapen om att den fanns där bakom gjorde väl sitt till.
Hoppas komma iväg till Tysslinge i år, tack för påminnelsen! Nu ska jag jobba i helgen, men vi får se sen framöver. Förkylningen har gjort att jag inte gjort många knop extra.
Ha det gott och hoppas på en fin vårhelg!!
Kram kram

Lena sa...

Vackert, men det var i stort sett allt vi fick se av fullmånen. Jag sov perfekt hela natten, som ju inte var ljusare än andra nätter, och runt mig i sängen låg tre katter...
Ha en skön helg!
Kram Lena

Hanna Semerson sa...

Vackert! Jag tror de flesta blir lite mångalna, människor som djur, när det är fullmåne. Trevlig helg! Hälsningar från "södern"

Villrose sa...

He-he! Ikke ule mot fullmånen...

Mon jardin en ik sa...

Det är så vackert med fullmåne fast här märker man inte mycket av det. Det är aldrig riktig mörkt här. Fint att du ligger hos matte. Hoppas hon inte höll dig vaken för mycket.
Anje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19