Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

tisdag 19 april 2011

Musöron i år igen

Nu går det undan vill jag lova! Nyss väntade vi och tyckte att våren var så sen. För ett par veckor sedan hade vi fortfarande snö, och de första vårblommorna började sedan titta upp i rabatterna.

I dag har björkarna redan slagit ut, vilket är ungefär 3 veckor tidigare än förra året. Den här bilden är tagen den 9 maj förra året. Men matte hälsar att det året när husse och matte gifte sig i slutet av maj, då var våren verkligen sen. Då fick de ta in björkarna som skulle användas som prydnad utanför kyrkan och festlokalen, för att de skulle hinna slå ut i tid. Då kan man tala om sen vår...

Nu börjar matte prata om att rosorna ska beskäras när björkarna har musöron. Men björkarna har ju inga öron, det vet väl jag! Menar hon att mössen sitter uppe i björkarna så att man ser deras öron? Jag förstår ingenting...

Mjau från Tiger

7 kommentarer:

annika sa...

Lustigt...precis i kväll upptäckte jag att några björkar hade större öron än musens. Så snabbt det går nu. Vi har ju haft så varmt några dagar så då smäller det bara till.

Kram
annika

Skogslyckan sa...

Oj har björkarna redan börjat slå ut hos er...ni är nog lite före tror jag. Då är det snart dags att ta fram sekatören då... Ha en riktigt skön påskhelg!
Kram Pia

Bonnfrua sa...

Här fick sekatören jobba på våra två rosbuskar. Det har bara exploderat ute känns det som. Katterna har börjat bli "osynliga" och kommer bara in för att äta ibland.

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, attans så fort det går nu och idag är det riktigt varmt ute....jag blir stressssssad...
Agneta kram

http://mysbella.blogg.se/ sa...

Hihi:)Och jag väntar på att mitt påskris ska slå ut..;-) Och hoppas mina kissar låter de vara i år..:)

Kraam Izabell

Lilla Huset sa...

Ja, nu går det riktigt fort, jag hinner knappt med. Önskar dig och matte en riktigt skön Påsk./Merja

Susanne sa...

påsk kram från mig.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19