Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

söndag 27 februari 2011

Mycket snö än

Nu i helgen har det varit betydligt mildare ute, strax över "nollan". Men ganska gråkallt och trist väder ändå. Tidigare i veckan var det däremot soligt och fint. Men vi har SÅ mycket snö kvar, så det lär dröja innan vårblommorna tittar upp vid husknuten...

Husse har stegen uppställd så att han kan sopa bort snö från solfångaren som värmer varmvattenberedaren. Redan i början av februari när det var rejält kallt ute, visade solfångaren på 25 plusgrader! Helt fantastiskt att solen värmer varmvattnet hela perioden från februari till november.

Det är bara taket på drivbänkarna som syns under den myckna snön... Och växthuset ser ganska fruset ut.

Snöhögarna går ända upp till fönstren på garaget...

Och här syns det hur snön har sjunkit ihop i olika lager. Inte konstigt att jag har svårt att ta mig fram utomhus med all snö.

Mjau från Tiger

4 kommentarer:

Rigmor sa...

Nog är det mycket snö!! Alldeles för mycket...Här rasar det från taket så man nästan kan tro det är jordbävning, och matte är livrädd att kattdamerna ska hamna under, de få sekunder det tar att gå ut och gå till nästa dörr för att gå in...det är ungefär så mycket som de vistas ute nämligen!! Sen har vi suttit i fönstret idag och beskådat när den lilla musen ivrigt samlar frön under fågelbordet, helt ovetandes om att två kattdamer sitter bakom fönsterrutan och slickar sig om munnen...
Ha det så gott!!
Kram

Théa & Linnéa sa...

Isch! Här lääääängtar vi efter takdropp!!!
Må så gott, hälsar Måns och Stubban

Nyanser av vitt sa...

Grattis till första pris i min utlottning Tiger. Kanske ska du ge vinsten till matte.
Maila adressen och tala om vilket budskap du vill ha. Följ dina drömmar eller Glädje, Lycka, Harmoni
nyanseravvitt@gmail.com
Kram Agneta

Birgitta sa...

Hej! Roligt att du vill vara med och fira hos mej. Ser att snömängden stämmer väl överens som det ser ut hos oss. Katterna här vill inte heller vara ute i snön någon längre stund.
Ha det så gott.
Kram och klapp Birgitta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19