Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

söndag 6 februari 2011

Bushumör

Tänk vad kul man kan ha med papperstussar och en matta!! När jag är rastlös och på bushumör brukar jag tala om för matte att hon ska kasta papperstussar, och jag hamnar alltid UNDER mattan när jag slänger mig handlöst framåt. Det är liksom mera sport att fånga papperstussar om man ligger under mattan...

Jag kan hoppa och slå till papperstussen med framtassen, så att tussen far iväg åt något håll. När jag blir lite slö efter en stunds lek, brukar jag ligga kvar på rygg och bara sträcka ena framtassen så långt jag når för att slå till papperstussen. Matte hon springer fram och tillbaka och plockar och kastar tussar, medan jag ligger på rygg och slår till tussarna när de kommer flygande genom luften. Det brukar sluta med att matte kliar mig på magen så att jag nästan somnar... Men roligt är det! VÄLDIGT roligt!

Mjau från Tiger

7 kommentarer:

Fröken Tindra sa...

Ja, vad gör man inte för att roa sig lite?! Du är ju för härlig! Låter matte jobba så hårt och så ligger du där lite lojt och viftar lite lätt. =0) Typiskt katter!
Hälsa matte!
Kram!

Märta sa...

Här gör Smirre likadant,men mest tycker han om piprensare som jag lagat till små ringar!
Tag väl hand om dig ,matte o husse!
Kram!

Théa & Linnéa sa...

Hej!
Här leks det mycket med allehanda skräp som den här matten missar att städa undan...
Bra påminnelse för matte, men trist för katten när vissa saker som inte är gjorda för att bitas i tas ifrån en lekande katt.
Ha en trevlig dag
/Karin

Anonym sa...

Tiger min vän, jag gillar också papperstussar, men jag äter upp dem! Eller sliter de i tusen bitar. Och så hittar jag stora tussar i vedkorgen och då blir min matte gaaaalen... jag får inte rota i vedkorgen... faaaarligt säger hon....men vadå, papper är ju mjukt....
Vov vov Lilla Vargen

Mycket annat & lite betong sa...

Tänk att de enklaste leksakerna är de roligaste!
Vi köpte leksaksmöss och en tunnel till vår kisse, men det brydde hon sig inte alls om. Hon gillar som du papperstussar och även skruvmejslar som snurrar över golvet när hon slår till dem.

Sov ett tag till du för nu snöar det för fullt!
Agneta

Fröken Tindra sa...

Usch, vad ledsamt med er förra katt. Förstår att du blir påverkad av tanken på honom även om det gått ett antal år. Man lider ju liksom med dem när det går på det sättet. Usch!
Tack för dina fina och rara ord hos mig! De värmer i hjärteroten i sorgens stund. Att någon förstår.
Ha en härlig fredag och hälsa Tiger!
Kram!

Anonym sa...

Kan tänka mig att det är kul att få fart på matte!
Ha en skön helg inomhus. För ute går det minsann inte att vara om man är en två decimeter katt!!

Kram till er båda.
Eva-Mari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19