Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

tisdag 17 juli 2012

Semester!

Hängmattan har inte varit ute så mycket i sommar, eftersom det har varit gott om regnskurar. Men här är bildbeviset att den åtminstone var upphängd mellan äppelträden i midsommarhelgen.


Nu hoppas matte att det ska bli många soliga dagar under semestern så att hängmattan kommer upp många gånger. Även om matte inte slöar där några längre stunder ser det så somrigt ut med hängmattan mellan träden. Och i år är det ju nästan sjöutsikt... Åtminstone dammutsikt, så matte kanske ligger extra länge och bara njuter av utsikten från hängmattan. Så HÄR såg det ut förra året. Inte lika vacker utsikt...

I går var en dag utan regn - nästan. Regnet kom inte förrän sent på kvällen. Men matte hade inte tid för hängmattan utan passade på med trädgårdsarbete när det var fint väder. Och sånt gillar jag! Jag följer efter husse och matte vart de än går och hjälper gärna till på mitt sätt...

Mjau från Tiger

14 kommentarer:

Lena sa...

Hoppas det blir många fina dagar i hängmattan!!!!
Har också passat på att riva i rabatterna igår - fick god hjälp av Sussie, som lägger sig framför mig och rullar runt....
Lena

Elna sa...

Så mysigt med hängmatta och jag hoppas verkligen att vädret vänder så ni får glädje av den. Ha en fin dag.

Kram och klapp
Elna

Birger Smulan Mattsson sa...

Hörru Tiger,

Du ska vara glad att du har en så flitig matte, annars vore dina tassemarker inte så vackra som de är!
Ni har det fantastiskt, jag ska smyga dit någon natt och titta medan ni sover! ... Mjau mjau...

Mattsson i Solglänta

Fröken Tindra sa...

Ja, ni rara katter brukar vara sällskapliga i trädgården! Våra två går nu fritt och verkar stortrivas med tillvaron. Våra två "pensionatskatter" får dock nöja sig med att vara på altanen. Det är riktiga innekatter som är här på "sommarlov" denna veckan.
Kram!

Nillis sa...

Hihi, så bra att du hjälper till :-) kram

Nillis sa...

Hihi, så bra att du hjälper till :-) kram

annika sa...

Bra att ha sällskap i trädgården då man arbetar. Ser gott ut med en hängmatta men förstår att det inte blir några längre stunder.

Skönt med semester!

Kram

G:a Affären sa...

Önskar er många soliga dagar så att hängmattan kommer till nytta liksom trädgårdsdynorna. Vilken härlig damm husse har byggt och mysigt med porlet från den.
Ha det gott!
Cia

vitaspets sa...

Javist har vi tur med så fin utsikt
Gillar din hängmatta i vit
Kram Karina

Monica sa...

Nu Tiger får vi hålla tummarna att matte får fint väder när hon är ledig! Försök med att få henne att vila liiite i hängmattan.
Önskar er allt gott och var rädd om er!
kram och vink från mig.

Fröken Fräken sa...

Här är det mer för många aktiviteter som hindrar mig från att hänga i hängmattan! Jo, och så bristen på hängmatta också.. men mysigt ser det sannerligen ut!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Hoppas matte din stannar upp och njuter lite under semestern, för att ligga och gunga i en hängmatta och läsa en bra bok är semester i ett nötskal. Har man dessutom fin dammutsikt så blir det ännu bättre...Vår matte och husse var iväg till Nynäshamn mitt i natten för att hämta hem Gotlandsresenärer. Det var yngsta husse och hans tjej som varit där och cyklat runt en vecka.

Ha det gott Tiger och hälsa de fyrbenta!
Kram,
Lilla Fröken och Bebisen
(gnm matte Regina)

Oljekritan sa...

Åh lyckliga du..lilla snygga katt...att få ha så gött och fint i solen..hängmatta..men vågar du hoppa upp iden? :-)..och det ÄR toppen väder här i Örebro..så din matten kan vara nöjd..Kram och kill under hakan//Karina

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, och rullar sig runt mattes fötter och ben och skriker lite och vill bli klappade och man är livrädd att sätta spaden i dom små liven när man ska ta upp potatis t ex.....dessa små katter!

Det ser så härligt ut med hängmatta! Jag köpte en en gång, men jag undrar vart den tog vägen?

Skönt med semester, nu hoppas vi på bättre väder och lite värme, det hade varit fint det!

Agneta kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19