Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

söndag 17 juni 2012

Nya rutiner

I hela mitt liv har jag varit en utpräglad utekatt på sommarhalvåret. Jag brukar aldrig vistas inne någon längre stund, utan i stort sett bara gå rakt igenom huset för att kolla att allt fortfarande ser ut som det brukar. På somrarna sover jag i förrådet, poolhuset, växthusförrådet eller utomhus någonstans.


Men i år har jag börjat med nya rutiner eftersom det har varit ganska kallt och så mycket regnväder. Jag vill helst inte vara inne på nätterna, eftersom jag gärna spanar på fladdermössen som bor hos oss. Det är så kul, så då har jag inte tid att vara inne. Men när husse hämtar tidningen i brevlådan på morgonen passar jag på att komma in. Om jag inte lägger mig i mattes säng (vilket blir lite väl varmt så här års) har jag börjat använda skrivbordsstolen.


Både i går och i dag har det regnat på förmiddagen, så då kan jag lika gärna ligga här. Här på stolen sover jag också gott och när jag väl ligger inne brukar jag inte gå ut förrän framåt halv två på eftermiddagen... Den här bilden tog matte ovanifrån. Det är ryggstödet längst ner i bild.

I går fick vi i alla fall en solig och varm kväll, då matte och jag höll varandra sällskap ute i växthuset. Det var för blött för att hållas i rabatterna.

Mjau från Tiger

12 kommentarer:

Linnea Silversmed sa...

Goa goa Tiger!
Man vill bara goa in sig i magens lull lull och snusa på nacken.
Fladdermöss har vi även här. På facebook visar vi en krabat vi hittade under tegelpannan när vi byter tak. :)
Ha en fin dag, hoppas solen snart är tillbaka!
Varma hälsningar från Solglänta och dess innevånare!

Anna Vattenkanna sa...

Du kan då konsten att fånga dagen Tiger. Att göra det bästa möjliga av det hela - är det kallt och regn ja då sussar man...

Kram

Lena sa...

Åh, så skönt det ser ut! Varför gå ut när det regnar, skönare att bara slappa :)

Vårt röda hus sa...

Om jag vore en Tiger skulle jag sova HELA dagarna när det regnar!

Hoppas solen snart kommer tillbaka...
Kram Eva-Mari

Snäckskalsdalen. sa...

Det är lite samma här, vi går ut och springer in (vi har kattlucka) och då är vi plaskvåta och då skriker vi lite och då får vi lite tröst i form av lite skinka eller räkost. Sen kryper i alla fall jag ner under täcket hos matte (Pippi) och Nisse hand lägger sig på husse......det är ingen kattsommar det här!
Kattkramar
Pippi och Nisse

gunsan sa...

Märks att du är van vid att matte tar bilder på dig.Du lyfter inte upp ett öga för att kolla vad hon gör.Sov så gott och dröm om fladdermössen.MVH.

Rigmor sa...

Katt skulle man vara...ganska bekymmersfri tillvaro ser det ut som, oavsett var man bor!! Trodde först att tiger sov som en räka, innan jag förstod vinkeln på fotot...
Å naturligtvis har du rätt, busken heter ju schersmin, fast vi i vardagstal säger jasmin, vilket ju är en helt annan blomma, även om den också är vit.
Nu väntar vi på solen här, under tiden stressar vi av med en kopp kaffe...
Kram kram

FotopunktMis/Maria Thorbjörnsson sa...

Samma här..inte blir det så mycket nattjakt här heller..men någon enstaka gång blir det och då får matte vara så snäll och släppa in oss vid tre-tiden på morgonen..kan säga att hon inte är så förtjust i oss just då..ha det..katterna i Sennan

Monica sa...

Å Tiger vad vore livet utan att få se dig må såååå gott! Du är "bara" för söt! Tack snälla matte att du visar oss härliga bilder!
Må så gott och var rädd om ER!
Kram och vink från mig.

Fröken Tindra sa...

Ja, du Tiger, ibland får man anpassa sig vare sig man vill eller inte. Ett bra alternativ har du hittat där på stolen i alla fall.
Kram till er båda!

MICKAN¸.•°`♥✿⊱╮ sa...

Det gör han rätt i :D

livet på landet sa...

Gosetiger, tur du kan ligga inne i värmen tills de soliga dagarna kommer.
Kurr från norr ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19