Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

torsdag 28 juni 2012

Lekebergsrundan och andra smultronställen

Ni som brukar följa bloggen vet att matte ibland tipsar om kulturrundor och andra utflyktsmål. Nu ska ni få massor av tips för i helgen är det dags för Lekebergsrundan i trakterna kring Fjugesta. Det är gårdsbutiker och loppisar som håller öppet mellan kl. 11-17 båda dagarna. Om ni klickar HÄR hittar ni en karta över de olika platserna. Och kan ni inte den här helgen, så kan man besöka många av platserna vid andra tillfällen.

Bild lånad från Vitt hus med svarta knutar

Sedan har Regina med bloggen Vitt hus med svarta knutar sammanställt en jättefin lista med Smultronställen. Det är bloggvänner runt om i landet som har tipsat om sina olika smultronställen. Har du egna tips kan du mejla Regina så kompletterar hon listan. Matte säger att listan är perfekt att ha med sig på semestern både om man gör längre resor eller om man bara vill göra dagsutflykter på hemmaplan.


På tal om smultronställen... Jag har också några smultronställen i mina tassemarker! Och smultronen där har äntligen börjat mogna nu... Så nu är det dags att vakta dem igen. Det bästa smultronstället håller jag koll på här ifrån förstukvistens trappa!

Mjau från Tiger

5 kommentarer:

Oljekritan sa...

Hej!! Hittade hit..och gillade..så vips så anslöt jag mej..gillar katter och blommor..så här kommer jag läsa mer..Trevlig sommar//Karina

annika sa...

Tack för tipset om hur jag kan försöka göra för att få bort den där markeringen på texten. Tror också att det är något med blogger för jag ser att fler bloggar har samma problem. Nåja det är en världslig sak och jag prövar mig fram.
Jodå vi var på en runda i går och hade så trevligt. Kanske vi stöter på varandra någon gång eftersom vi verkar besöka liknande ställen. Ska nog försöka med Lekebergsrundan...tack för det tipset...vi kanske ses! Men jag vet ju inte hur du ser ut!!!!

annika

Rigmor sa...

Tack för tipset!! Ja, som du ser så var vi på en egen liten runda igår, och vi konstaterade att det finns väldigt mycket på behändigt avstånd i våra trakter, inte bara växande smultron...
Hoppas din luftvägsinfektion blir bättre någon gång, det är aldrig roligt att hosta, och framför allt inte på sommaren när man har så många projekt på gång!! Blir inget Brevens k:a för min del i helgen, jobbar...nästa helg ligger däremot öppen som ett oskrivet blad än så länge!!
Kram kram

Fröken Tindra sa...

Vad bra att matte har en egen smultronvakt! Jag har ätit ett par stycken här hemma. Mmm...
Och smultronställen är inte dumt!
Ha en skön helg!
Kram!

andi sa...

Utmärkt med utflyktstips! Tackar, tackar!

Ha det bäst i sommar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19