Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

torsdag 8 mars 2012

Snö och somriga servetter


Så här såg det ut när vi tittade ut i morse! Snö och vinter igen! Vi som har haft så fina vårdagar i några veckor förut...


Det snöade stor del av dagen och vi fick 6-7 cm snö. Så mycket har vi bara fått i något enstaka snöfall på hela vintern. Konstig vinter det här! Matte berättade att det var vinterväglag på vägarna och halt nu i kväll.


Jag valde att vara inne medan matte och husse var på jobbet. Fast husse tycker att jag borde vara ute och jaga möss. Det var nämligen musspår i snön vid fågelmaten, trots att vi bara matar med talgbollar i år.


Men det är ju så kallt om tassarna i snön så jag ligger hellre här på duntäcket i mattes säng...

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Vi har haft turen att vinna i lite utlottningar på sistone. Nu senast var det Isa med bloggen Isas Trädgård som lottade ut somriga fina servetter med motiv från Lena Linderholms färgsprakande akvareller.

Bild lånad från Isas Trädgård

Vi hade sån tur att vi vann ett av de här paketen med Pers Trädgård eller Prinsesstårtan som de heter. Stort tack till Isa för den vinsten som piggar upp i snövädret! Vinsten kommer lagom som födelsedagspresent eftersom matte fyller år i morgon. Ska bli spännande att se vilken förpackning servetter det blir som kommer med posten...

Mjau från Tiger

9 kommentarer:

Vårt röda hus sa...

Grattis matte! Både till vinsten av dom fina servetterna och på födelsedagen! Hoppas dagen blir rolig med fler presenter!

Kram Eva-Mari

Anna Vattenkanna sa...

Men så mycket snö ni fick och jag förstår att du hellre ligger inne på ett mjukt och varmt täcke. Din husse var ju lite sträng med dig - inte ska du behöva vara ute i detta hemska!

Grattis till de vackra servetterna!

Kram

Elna sa...

Grattis på den stora dagen! Tiger är förståndig, inte ska katterna gå ut och bli kalla i detta vädret. Igår hade Sudden också en innedag. Han hade klättrat i gardinen för att försöka ta ner hjärtat som jag har lottat ut vilket innebar att gardinen hängde på sned full av klomärken hmmmm *ler*.

Kram och klapp

livet på landet sa...

Ååh.. jag gillar Lena Linderholms alster. Dom har så härliga färger.Vilket bakslag med snön ni fick..bara vara inne i värmen ett tag till men snart är gräset och värmen åter =)
Ha en bra dag ♥

Hoffmans Design sa...

Grattis till vinsten det behövs alltid. men vad snö har den försvunnit? våran stack samme dag kl 13 så fanns det inge snö kvar. Ha en kanon helg. Kram Hoffmansdesign

Myriam sa...

Tu es mieux à l'intérieur.....Tant pis pour les souris!!!!!!!

Rigmor sa...

Grattis säger vi till matte idag!! Verkligen tjusiga servetter ni vann, blir perfekt till födelsedagsfikat.
Vi får hoppas att det var det sista vi såg av den här vintern, de har ju lovat bättre väder nu till helgen, å nån gång ska de väl pricka rätt...
Inte är det många katter som gör skäl för sej...kattdamerna här ligger också på latsidan, inte en mus på väldigt länge!!
Kram kram

Susanne sa...

Värst va ni vinner, grattis ;))
oj så mycket snö igen...nu vill vi ju ha vår!!
Trevlig helg
kram susanne

Zinnia sa...

Härliga frostiga bilder och sen en katt i värmen som myser. Härligt! Önskar dig en skön helg! Zinnia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19