Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

söndag 4 mars 2012

Matte fick en bok...

För ett tag sedan dök det upp ett paket med en fin namnetikett och snöre. Det var en gåva från Eva-Mari med bloggen Vårt röda hus.


Eva-Mari har tidigare skrivit en roman, och nu skänkte hon bort en massa exemplar av boken till sina bloggvänner. Eftersom matte gillar böcker nappade hon på erbjudandet.

Bild lånad från Vårt röda hus

Så matte fick ett eget signerat exemplar av boken med titeln "Café Trädgårdslyckan". Matte hälsar och tackar så jättemycket!

Matte har inte hunnit börja läsa boken än. Men den handlar om en kvinna som har köpt ett litet hus utanför stan och drömmer om att starta ett trädgårdscafé. Kanske får boken vänta tills i sommar när matte har semester. Då brukar tiden räcka till för mera läsning än vanligt, och det här låter som perfekt sommarläsning. Så i sommar kan vi njuta ute i trädgården tillsammans, matte och jag...

Dessutom vann jag en liten ägghatt hos Elna med bloggen Elna-Sudden. I hennes Fredagskul med tips på andra bloggar lottades det ut en ägghatt bland dem som var med. Ett stort tack för den söta hatten! Tänk att jag har sån tur att det finns katter lite varstans som jag lyckas charma. För det var väl Sudden eller Truls som var inblandade i detta...?

Bild lånad från Elna-Sudden

En söt liten fjäder är det i hatten också. Matte hälsar att det blir bra med äggvärmare när det är dags att äta påskägg.

Mjau från Tiger

8 kommentarer:

Vårt röda hus sa...

Boken passar perfekt som sommarlektyr!

Grattis till den jättesöta ägghatten... vilken rolig idé!

Här faller det ner nåt idag, kan det falla frost?? Hoppas vi ändå får nåra solglimtar, man blir ju lätt van:)

Ha det gott.
Kram Eva-Mari

Elna sa...

Boken verkar väldigt trevlig. Ja Tiger är en riktig turkatt *ler* man kan ju misstänka att här var en och annan tass inblandad. Ha en riktigt bra dag och glöm inte att rösta på Sudden.

Kram och klapp

Vform sa...

HEJ!
Hälsa matte och gratulera till vinsten!
Gratulera också till den fina boken, jag har också fått ett exemplar av den!
Spännande att få läsa!
Ha en fin 'mars' båda två ;O)
Kram Vivan

Rigmor sa...

Så trevligt med lite vinster som piggar upp!! Boken blir perfekt i hängmattan...och ägghatten kommer väl till användning innan dess antar jag...En turkisse med andra ord...
Kram

Monica sa...

Kära Tiger, nu var det ett tag sedan jag tittade in hos er. Kan berätta att jag är långt borta där solen lyser och de är full sommar! Här finna många katter Tiger! De är så rädda om sina katter, att de har egna ställen med små hus och matplatser. Dit går måååånga katter och får mat & vila.
Ha det nu så bra, hälsa matte med en riktigt varm kram från mig.

Black Iris sa...

Men vilken tur ni har haft..
Stort grattis till era vinster och gåvor..

Kram Maidi

Snäckskalsdalen. sa...

Jag fick också en sådan bok och jag läste den på stört, det var verkligen en riktig måbrabok, jag kände mig lätt om hjärtat när jag läst den och flytet i den var så bra. Mer böcker av vår vän önskar vi oss!
Å du vann ägghatt, visst är dom fina!
Jag vann också!
Agneta kram

annika sa...

Jag hade turen förra gången att få den fina boken...så även denna gång. Men nu ska en fin kompis få den av mig. Gulligt av Eva-Mari att skänka bort sin välskrivna bok. Passa på å ta en lång skön dag i hängmattan i sommar och njut av den.

Grattis till turen att vinna.

Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19