Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

söndag 13 november 2011

Dimmig november


Så här dimmigt har det varit flera helger i rad nu. Matte tycker att det borde vara mera sol på lördagar och söndagar... I lördags var det dessutom någon minusgrad hela dagen, så frosten låg kvar på gräset. Matte har därför plockat in pelargonerna som hittills har stått skyddade på inre delen av altanen. I växthuset är pelargonerna och tomaterna kvar ytterligare några dagar, tills kylan slår till ordentligt, för i dag var det lite varmare igen. Matte har svårt att få plats med alla pelargoner inne, så en del får bo i garageförrådet över vintern.

Matte tog även in min vita vattenskål (fågelbadet), så nu får jag klara mig med dammen... förutom min vanliga vattenskål i garageförrådet. Där i förrådet har jag även en matskål, och högt upp under taket på en hylla finns en filt där jag kan ligga och sova. Det är bra för nu är det inte så varmt och skönt i poolhuset längre.

Mjau från Tiger

11 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vår kattpolare ute kommer snart att få en koja som han kan värma sig i. Husse ska bygga en med frigolitisolering. Utepolaren vill inte gärna vara inne, vi tror han är en isbjörn=)

Idag sken solen en stund, då var det gott att ligga i solskottet.

Ha en fin början på veckan!
Kram,
Lilla fröken och Bebisen
(gnm matte Regina)

Rigmor sa...

Men äntligen, idag fick vi ju sol!! Annars har vi haft det precis lika grått och dimmigt som ni. Här är också några pelargoner kvar ute, några som inte kommer att få flytta in eftersom de är fulla med lus...trodde faktiskt de skulle dö (lusarna alltså)när det blev lite kallare, men inte än så i alla fall...Lite synd, för det ena är en stor spaljépelargon, första gången jag har en sån, och den har blommat, och blommar än, väldigt rikligt.
Ha en skön start på veckan!!
Kram

Anonym sa...

Oj det var ingen dålig dimma. Skönt för Tiger att lite mat och filt i förrådet.

Kram

Susanne sa...

Ser så kallt ut,,här lika grå trist ...Nu skulle lite snö behövas för mysets skull...Kramar

livet på landet sa...

Bilden är som tagen ur en film. Här trängs alla pelargonier i fönstren på övervåningen..
Tur du har din nya fina damm.
Kurr!

Fröken Fräken sa...

Det vankas liknande dimma här med tydligen. Men så länge det inte ligger sånt där otäckt vitt på marken såå är jag ändå rätt nöjd med tillvaron ;-D Tur att det finns andra ställen att hänga på när sommarstället stänger!

vitaspets sa...

vackert i dimman . men skönt när solen är framme Kramar Karina

Gizmo sa...

Här har också varit mkt dimma sista tiden. Nu verkar det bli riktigt kallt inatt. Redan -3 BURR.
Tur du har en filt att ligga på.
Ha det så gott
Gizmo

Snäckskalsdalen. sa...

Nej, nej, nej, det är ingen damm du dricker ur nu, det är husse och matte som gjort en vattenskål för en katt med stort hjärta!
Så vackert det är med dimman.
Agneta kram

Tant Otteskrufv sa...

Dammvatten smakar fisk = mumsigt! Jag dricker helst ur dammen eller mattes vattenkannor.I fönstren kan jag inte sitta och spana längre för de blev fyllda med krukor och grönt när kylan närmade sig.Tänk om jag hade en hylla att spana från...
hälsningar Frasse

Anki sa...

Här är också Pellorna intagna och de blommar fortfarande!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19