Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

onsdag 30 november 2011

Sista november

"Anders braskar, julen slaskar" eller är det kanske "Anders slaskar, julen braskar"? Det har visserligen inte slaskat här i dag, utan vi har haft solsken. Men det har som större delen av november varit plusgrader. Så det betyder kanske att vi får en kall och vit jul...?


November har varit ovanligt varm i år. Pelargonerna står fortfarande kvar i växthuset...


...liksom krukan med gula tagetes. Växthuset som matte och husse brukar stänga av senast vid allhelgonahelgen är fortfarande inte helt tomt.


Det blommar även inomhus. Novemberkaktusarna med sina gracila blommor lyser upp i novembermörkret.

Ni fortsätter väl att rösta på mig i bildtävlingen om Mysiga huskatter? Man kan rösta på varje bild en gång per dygn... Jag lär inte vinna (om ni inte värvar många som röstar), men alla röster jag får är kul! Om inte annat får matte och jag veta vilken av bilderna på mig som ni gillar mest. Röstningen pågår till den 7 november kl. 10.00.

Mjau från Tiger

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nja det känns inte som det är den 1:e december imorgon men men det kan ändra sig. Vi röstar och röstar:-)
Kul att du är med på min show off.

Kram

annika sa...

Visst är det en annorlunda höst! Visserligen har vi haft snöfattiga vintrar förr men de har varit kallare än det är nu. Jag har inget emot det efter de senaste vintrarna så kan det vara skönt att kunna ta sig fram med cykeln utan att bära den i snömodden.

Kram
annika

Cia40 sa...

Här blommar fortfarande jordgubbsplantorna...?:)
Fast matte kommer ihåg när sonen föddes den 6 dec,för 27år sedan, då blommade jordgubbsplantorna oxå, hur hon nu kan komma ihåg det, för min födelsedag glömde hon detta året...Men det har hon dåligt samvete över ännu...!:)
Jag har röstat på dig, Tiger och matte satte in en bild på mig i julgalleriet...:)

KRAMAR till dig o matte, från Stig o Cia:)

Susanne sa...

Nu har jag röstat ,,önskar du vann lille kisse katt ,,för du är såååå söt...Älskar röda katter tycker dom har nått speciellt...Kram

vitaspets sa...

Jag har just röstat på dig Tiger Kram Karina

Moa sa...

Röstat har jag gjort nu.. och jag önskar dig en fin 2:a advent.. DU dragningen gick av stapeln vid 300 för ca 1,5 vecka sedan.. sorry att du inte vann. Nu har det försvunnit några gillar så det är nu under 300 igen.. =).. men lika glad är jag ändå det är ändå många kvar.. Kram/moa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19