Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

torsdag 18 augusti 2011

Sensommarkvällar

Plötsligt mörknar det väldigt tidigt på kvällarna. Vart tog de ljusa härliga sommarkvällarna vägen? Både matte och jag tycker att sensommaren känns lite vemodig, eftersom vi vet att hösten snart är här. Solnedgången över de mognande fälten vid Viby kyrka fångade matte på ett par bilder tidigare i augusti.


Än så länge kan vi njuta av sensommarkvällarna, även om det har varit lite ont om vackra solnedgångar i sommar. Solen har ofta gått ned bakom molnen trots att det har varit soligt tidigare på dagen. Märkligt! Men så här såg det ut här hemma i förrgår. I går var det mulet på kvällen igen...

Mjau från Tiger

11 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Ja. Mörkret har smugit sig på och daggen har kommit rejält, det ÄR verkligen sensommar....
Vilka fina gurkörter och gula blommor du hade i förra inlägget!
Agneta kram

Anonym sa...

Vackra bilder och visst känns det vemodigt.

Kram

A House With A View sa...

Superfina bilder!!! Och jaaaa, vart tog sommaren vägen, nu är hösten här känns det som!!!

Kraaaaaaaaaaaaam aka

Vitt hus med svarta knutar sa...

Usch det är verkligen vemodigt, och ruggigt har det varit ute en tid med kyla och regn. Då var det tur att husse eldade i kaminen så vi fick det varmt, skönt och blev väck den råa luften. Nu är det lite bättre väder här men kvällarna börjar bli mörka tidigare. Matte tycker det är väldigt trist för hon gillar inte höst.

Önskar dig en riktigt mysig kväll och fredag!
Kram,
Lilla fröken och Bebisen
(gnm matte Regina)

Anonym sa...

Nu börjar äve vår Tiger visa sin lite mer sociala sida, under sommarmånaderna brukar han annars bara dyka upp och köka torrfoder ibland. Men nu så kommer han och stryker sig riktigt ordentligt för att bevisa att vi är hans.

Jag tycker det är skönt med augusti, dagarna är fortfarande somrig men luften har den härliga krispigheten utan att vara kall. Och så det sammetslena mörkret som kommer smygande... oh så skönt det är!

//Bonnfrua

Rigmor sa...

Visst är det vemodigt...även om vi haft några vackra dagar nu. Luften är ju egentligen riktigt behaglig, men det är svårt att njuta när man vet vad som komma skall...
Vackra bilder!!
Ha´det så gott!!
Kram

annika sa...

Jag njuter av stunderna då jag kan vara utomhus. Nu är det fokus på jobbet. Måste få klassrummet i ordning till måndag. Det är alldeles för mycket prylar där just nu....från en annan lärare men det ska undan eftersom.

I kväll är himlen vacker.

Kram
annika

Black Iris sa...

Vemodigt javisst, men nog är hösten ändå också en rofylld tid när man kurar ihop sig i soffan med lite tända ljus m.m.

Kram Maidi

Sinna sa...

Ja den här tiden på året är lite speciell tycker jag. Vacker lite vemodig samtidigt rofylld och skön på någotvis. Fina bilder!
Kram SInna

livet på landet sa...

Både vemodigt och lite mysigt..det gäller att ta vara på alla utedagar så mycket det bara är möjlgt. Vackra bilder!
Ha en fin dag!!
Kurr från norr

Fröken Fräken sa...

Hur vemodigt som helst! Här är klockan 20.30, och jag måste tända lampor inomhus (!!!) Visserligen är det väldigt molnigt ute, men ändå.. vart tog solen och ljuset vägen??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19