Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

lördag 27 november 2010

Snö och kyla

Den här veckan har vi haft blåsigt och det har snöat en del. Det kom inte mer än ca 10 cm snö den här gången, men på slätten blåste de mindre vägarna igen av snödrivor. Tur att det var kyligt och lätt snö, annars hade matte kört fast med bilen.

Själv är jag mest inomhus nu och sover i favoritfåtöljen eller i mattes säng. Jag har varit ute som hastigast, men med 10 minusgrader har jag ingen lust att vara ute någon längre stund. Jag brukar gå ut till garageförrådet. Där sätter jag mig på dynan på frysboxen och tittar ut genom fönstret, äter sedan lite torrfoder innan jag går in igen. Så mycket mera blir det inte…

När jag inte springer så mycket ute blir jag lite rastlös inomhus. Här fick jag ett ryck och hoppade upp på varmvattenberedaren i groventrén. Där sitter jag och försöker spana ut genom dörrfönstret.

Mjau från Tiger

9 kommentarer:

Rigmor sa...

Nej det är sannerligen inget kattväder nu!! Damerna i huset tillbringar också sin tid inomhus och ställer till med en massa ofog och jävelskap mest. Värst är äldsta damen, hon äter upp bananplantor och är nästan obstinat som en tonåring, vet inte riktigt vad som hänt med henne. Husse tror att det har med kvinnliga hormoner att göra...
Ha´en riktigt skön första advent!!
Kram

Det Goda Livet: /Tove sa...

Du får mig att tänka på "Katten Gustaf"

Vi har tyvärr ingen katt i huset just nu men däremot en mus. Den satt under köksbordet när vi vaknade. Nu tror vi den gömt sig under kartonginsamlingen.

Vår eländiga katt vill vara ute på äventyr trots kylan och står ej att finna nu när hon behövs.

Systrarna Hjertén sa...

Det förstår jag, jag håller mig också helst inne!!

Mvh
Frida

Maleviks Rosenträdgård sa...

mmmmm...lite kallt e det allt :)

Välkommen på

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

Bloggparty hela helgen :)
Håkan

Fröken Tindra sa...

Lite tufft väder är det ju för er ljuvliga katter nu. Vår gamling går knappt utanför dörren och väl är väl det för han har knappt något underhudsfett kvar. Ynglingen vi har var ute en stund i sin löplina förut men villa snart in igen. Vågar inte låta honom springa fritt än. Får se hur det blir med det... Och minstingen har bara varit på altanen helt kort.
Du får fortsätta att mysa inomhus så gott du kan! Springa av dig lite rastlöshet då och då.
Ha en skön Adventshelg ihop med din rara matte!
Kram!

Cia40 sa...

Kallt, för oss,Tiger,jag är oxå frusen!:)
Snön kom ju hit till slut, och detta vita "puder" kyler om tassarna...:)
Min matte har ju endel vinterdressar till mig, men husse vägrar att använda dem på mig, så här blir det lite "dubbla budskap",men faktiskt så har matte rätt, för jag fryser lätt!:)
KRAMAR till dig och din matte,Stig o Cia:)

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det är inte lätt att vara Tiger nu, som ständigt önskar vara "ute på savannen och jaga". Visst är det skönt att ligga inne i värmen en stund, men det bästa är nog sommarens vida jaktmarker och alla spanarställen=) Önskar dig och matte en riktigt fin första advent, vem vet kanske vankas det något extra gott till helgen.
Kram,
Lilla fröken och Bebisen
(gnm matte Regina)

Skogslyckan sa...

Ja du är väl som alla andra kissar, gillar inte snö. Min Skrutten vill helst vara inne dygnet runt, men han får allt gå ut på natten, för här finns ingen låda. Men han kryper in i ladugården och höet. Ha en fin första advent!
Kram Pia

Maria/Javabönan sa...

Hejsan Tiger!

Förstår att det är mysigt att ligga på varmvattenberedaren och gosa. ;-)

Önskar dig och hela familjen en mysig Första Advent!

Kraaaaaaam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19