Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

måndag 29 januari 2018

Hallbyrån krymper


Hallbyrån krymper allt mer, eller om det är jag som blir större? Det har i alla fall blivit trängre, så numera är ljuslyktan bortplockad. Annars får jag inte plats... Se HÄR hur det såg ut för ett par år sedan. Det här är ett av alla mina favoritställen, i värmen från luftvärmepumpen ligger man rätt bra här.

För övrigt har snön både kommit, regnat och blåst bort och kommit igen ett par gånger den senaste veckan... Och jag gillar inte när det snöar eller regnar, så det blir en hel del tid här på byrån.

Mjau från Felix

3 kommentarer:

Lena sa...

Oj, vad du växer Felix! En riktigt ståtlig kattherre har du blivit! Här gillar vi inte heller det här omväxlande vädret. Vacker vinterdag idag, med sol, ända tills jag slutade jobbet.....
Ha det så gott!
Kram från oss i Hagtorp

Meta sa...

Håller med gillar inte heller snön den kan vara i norr. Just nu har vi 0 grader och lite sol och ikväll fullmåne tror jag. Det är bra att du växer och blir en stor katt som passar huset åt de dina.
Ha det nu så gott
Kram Meta

Evas Kvarnaro sa...

Oj oj sötnosen Felix så stor du har blivit på en gång, hihi . . .
Snart får matte plocka bort resten på hallbyrån.
Så liten och snuffsig du var Felix, nu helst plötsligt en stilig kille.
Usch ja inget kul att gå ut i dessa konstiga väderlekar, Ludde gillar det inte heller men tyvärr har han ett 'utedass' he he he . . . precis som du.
Må så gott klapp och kram till er/ Eva å Ludde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19