Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

söndag 30 juni 2013

Sigge


Tidigare i veckan fyllde husse år och då kom Sigge och hans familj och hälsade på. Sigge är en Ragdoll-katt som är ungefär lika gammal som jag (han är visst något år äldre). Han bor hos husses äldsta bror med familj. Just den här dagen störtregnade det, så Sigge låg kvar i husbilen och jag låg på ett hemligt ställe väl skyddad från regnet, så tyvärr träffade jag inte honom. Men husse och matte träffade och klappade Sigge, och det kan jag gå med på att de gör, när det är en så fin katt som är på besök.

Sigge har en alldeles egen historia. Han flyttade helt enkelt in hos sin nuvarande familj fast han egentligen bor i huset mitt emot. Men han trivdes inte i grannhuset när det flyttade in flera katter där, eller något i den stilen... Så han hittade en ny familj att bo hos. Både förståndig och försigkommen kisse! Klart att man vill ha lugn och ro när man börjar bli lite till åren. Så nu blir Sigge ordentligt ompysslad och är chef i sitt eget hus.

Modig är han också som är ute och åker husbil för första gången. Han ser ut att trivas bra där på förarplatsen och verkar nöjd och trygg. Husse och matte hälsar till Sigges familj och tackar för besöket! Fast nästa gång vill jag också träffa Sigge...

Mjau från Tiger

10 kommentarer:

A House With A View sa...

Vilket finbesök och vilken jättefin misse :) Supercharmig :) Vilken tur att han kom till ett nytt hem där han trivs bättre.

Kraaaaaaam aka

Mon jardin en ik sa...

Så synd att inte du fick träffa honom. Han ser bra ut och trivs där i husbilen. Så fint att han har det gott nu. Men det har du med som tur är.
Ha en fin dag.
Anje

annika sa...

Sigge ser fin ut...mjuk och go.
Läste om utställningen i Rånnesta...verkar intressant. Får se om det kan bli en tur dit. Vi är hemma och grejar i trädgården om dagarna. Vi har tagit bort planteringar och gräver igenom Vildängen. Detta för med sig en hel del annat arbete som vi inte hade tänkt :).

Ha en skön dag

annika

Hajan sa...

Så roligt det är när Ni ger talets gåva till Era husdjur. Violas hund
Malte berättade också lite.
Jag älskar sådant.
Det var två fina katter, kommer
nog snart igen och kollar.
Hur De har det

Tackar

Solstrimmor sa...

Åh, vilken söt Sigge! Jag skulle inte ha ett dugg emot att han flyttade in hos mig heller!

Sommarkram Eva-Mari

::fina:: sa...

Åh så fin han är, Sigge! Mycket förståndig katt, det där. Vi pratade just om det på jobbet här på morgonen, om katter som finner nya hem. Det var en arbetskamrat som haft sin ytterdörr öppen igår och rätt vad det var satt där en gul kattunge på hennes matta! Det visade sig att lille Maltes familj åkt till sin sommarstuga och lämnat honom ensam hemma. Jag blir så fruktansvärt arg när jag hör sådant! Tur att den lille parveln hade fått nys om min arbetskamrat och kom dit och fick lite gos. Det är inte mer än rätt, när man åker ifrån en katt på det viset! Tur att du och Sigge har det så bra, Tiger! Kram, Josefine

Marianne sa...

Vilken fin Sigge:) Klart man ska bestämma själv vart man vill bo;)
Härliga sommar och blomsterbilder det bjuds på i alla inlägg, man blir glad i själen av alla bilder och av att vi bor i ett så fantastiskt fint sommarland!
Kram

Lena sa...

Fin katt i sina bästa år!!! Precis som Tiger. ;)
Kram Lena

Snäckskalsdalen. sa...

Sigge var en väldigt fin katt! Och det är ju du också, så bli inte ledsen nu. Men det hade varit roligt om ni kunnat träffas. Här har vi det som så att, jag Pippi, tycker om att det kommer andra på besök, men min halvbror Nisse går och lägger sig på ett säkert ställe och sover och ger sig inte tillkänna förrän han är säker på att främlingarna gått. Men jag, jag tänker som så, att någon kanske ser att jag behöver en extra dos räkost just den dagen. Man måste hålla sig framme.
Kramar till Tiger,
Pippi katten

p.s. matte säger att det var väldigt fina bilder i förra inlägget, både natur och konst! Faten var visst extra läckra! d.s.

Silversmed Linnéa Eriksdotter Ekencrona sa...

Så söt han är! Men hur går det med honom och Tiger? Fast de möts kanske inte...?

Jo mycket kantareller blev det både häromdagen och igår. MUMS!

Men du.. jag hann inte med att se vilka som var vilka av lupinerna innan de stå i frö helt här... Kan gissa och minnas och plocka om du vill! *S* VI har så fina färger och så lite lila så det kan inte bli helt galet. Rosa, mörkrosa och vita och ljusblå står på ett ställe, så vill du ha så plockar jag!

Kram kram och ha en fin dag!
Idag har vi besök här i Solgläntan som för övrigt är ganska mulen!

Linnea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19