Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

tisdag 15 mars 2011

Ännu en vinst…

Nu är vi verkligen glada, matte och jag! Inte nog med att vi har fått ett par awarder, utan på tre veckor har vi även vunnit tre gånger! Det kom ett paket i slutet av förra veckan från Antonija med bloggen Hoffmans Design. Matte vann fyra härliga garnnystan! Tusen tack till Antonija från matte! Det blev en riktig födelsedagspresent det, eftersom matte fyllde år förra veckan…

Bild lånad från bloggen Hoffmans Design

Matte vann nystanen som är längst ner till vänster på bilden. Kanske stickar matte något åt mig av dem…? Men jag kommer att retas och dra lite i garnändarna om jag inte får plats i hennes knä när hon stickar, bara så att ni vet. Fast använder hon rundsticka får jag plats ändå, och då är det heller inga stickepinnar som viftar mig i öronen.

Mjau från Tiger

3 kommentarer:

Monica sa...

Älskade tiger, vilken tur din matte har! Hälsa och grattulera matte i efterskott för att hon blev ett år äldre i förra veckan.
Nu får vi hålla tummarna att hon använder rundstickor så att DU får plats i knät! Annars drar du som attans i garnändarna....*fniss*...
Ha en fortsatt bra vecka båda två.
Kram från mig.

skapa och inreda sa...

Grattis till din matte! Passa på när hon inte ser så kanske du kan leka ett tag med något nystan, litet tips från oss raggisar :)

Sinna sa...

Jag har kikat runt på din härliga blogg och tänkte lämna ett litet tassavtryck och tala om att jag trivdes bra här :-)
Speciellt eftersom det var en oerhört stilig katt som skrev. Min absoluta favoritfärg på katt har du också ;-)
mvh Sinna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19