Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

söndag 7 november 2010

Kattmassage

Nu har det blivit kallare, och vi har haft frost även på dagarna. Då är det skönt att ligga inne i sängen. Matte tänkte byta lakan i går, men jag låg här hela dagen och slöade, så det gick ju inte… Men hon har passat på i dag när jag har varit ute på eftermiddagen.


Matte brukar inte bara klia mig på halsen och bakom öronen, utan även ge mig massage, speciellt när det är dags för nattningsproceduren. Mjuka och avstressande rörelser på mina tassar och på magen. Jag bara spinner och njuter. Jag tror att matte också tycker att det är avslappnande att varva ner på kvällen med mig i knät, så man gör ju så gott man kan…

Mjau från Tiger

9 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Vilken snäll matte du har Tiger som låter dig ligga kvar och gosa i sängen och passar på att byta sängkläder när du är ute. Det är bra att du gör vad du kan, när du spinner och njuter i mattes famn när du får massage.
Kram:)

Fröken Tindra sa...

Du är en så´n snäll katt som låter matte natta dig så fint. Men hon verkar ju ganska snäll också som låter dig ligga kvar trots att hon egentligen tänkt byta lakan. Förstår att ni trivs bra ihop!
Mys på!
Kram!

sasfoto sa...

Ja du Tiger, nu är det allt skönast att ligga inne och mysa. Otäckt kallt är det gå omkring på frostiga gräsmattor. I kväll är det 4 minusgrader här, inte alls trevligt. Och mörkt som tusan är det.
Vilken bra utsiktsplats du har på brunnen. Och vilka bra bilder matte har tagit på rådjuren, som du spanade in. Kul när det händer något på tomten.
Ha det fortsatt mysigt önskar SA & Tiger!

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, nu är det läge att vara inne och mysa!
Kram Agneta

Maria/Javabönan sa...

Åh Tiger vad du har det bra.... =)

En katts sämsta dagar skulle man ha minsann.

Hälsa matte att hon ska ha en härlig vecka!

Kraaaaaaaam

A House With A View sa...

Ahh, vad härligt och lyxigt det låter med sådan massage!! Och vilken underbar bild på din trötta misse! Jag hade sällskap av min darling utomhus igår när jag höll på att fixa på verandan, ska visa kort på honom i nästa inlägg så får du den lilla ääälsklingen :))

Många kramizar till dig!

/aka

Black Iris sa...

Det är att ge och ta. Matte masserar dig och du ger henne lugn och ro.

Kram Maidi

Vitt hus med svarta knutar sa...

Åååå så mysigt att ligga kvar i sängen. Vi har gosat med matte idag. Hon har jobbat hemma och det är mysigt för hon har suttit stilla och läst nästan hela em. Då passar vi på att få extra kel, om vi inte får det trampar vi runt på hennes papper och i böckerna=)

Ha det gott!
Kram,
Lilla fröken och Bebisen
(gnm matte Regina)

Monica sa...

Tiger, du är allt en riktigt livsnjutare. Vet du: tror att din matte njuter av dig också!
Var rädd om er båda två! Varm kram från mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19