Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

söndag 5 september 2010

Solig höstdag

I går var det en solig och skön höstdag med klarblå himmel. Vi njöt av solen och trädgården större delen av dagen. Bäst att passa på när solen skiner!

Nåja, husse slet och kapade ved, matte tvättade och hängde ut en massa tvätt och grejade även en del i trädgården och växthuset, medan jag latade mig… Men husse och matte unnade sig faktiskt en och annan paus i solskenet också!

När jag låg på dräneringsdikets brunnslock och slumrade i kvällssolen kom matte och störde mig med kameran.

Jag vaknade och sträckte på mig för att inte stelna till…

…och vände sedan demonstrativt ryggen åt matte. Jag tror att hon fattade vinken att jag ville sova i fred.

Jag låg sedan kvar ända tills solen gick ner. I dag är det mulet igen…

Mjau från Tiger

18 kommentarer:

annika sa...

Synd att du inte hade möjlighet att komma för det var så trevligt. Jag tänkte nog att du skulle dyka upp och förhoppnoigsvis kommit och hejat. Klart att det bör återkomma...vi pratade om det.
Fina bilder på Tiger...han är så lik syrrans katt.
Kram
annika

Monica sa...

Älskade, sööööta Tiger...du är "bara" så mysig. Har "lite" lust och komma & kidnappa dig.....Nej, jag skojar...du har det såååå bra hos din älskade matte och husse. Ligg där och njut av den varma solen och den kommande hösten. För du vet att i morgon reser jag till ett annat land, där jag blir.....ja, det vet jag inte.....men Tiger, jag ska allt "hålla" koll så att de sköter om dig väl...*fniss*...Har den där "konstiga lådan" som din matte troligen också brukar sitta framför med mig. Puss på dig tiger. Hälsa din matte med en stor varm ärlig kram från mig! Du har en snäll och rar matte, glöm inte det.

Cia40 sa...

Ja, du Tiger, vad vore våra "mattar" utan oss,men varför inte låta oss vara när vi gottar oss i solen, de ser ju hur vi njuter, fast å andra sidan, gillar jag att vara i närheten när min matte gottar sig oxå,men jag har ej kommit på hur den där kameran funkar, för då hade du fått se MASSOR utav bilder när hon pausar ,som din matte i solen:)

Matte hälsar att kanske en flickvän till Claes blir aktuell, och då blir det förmodligen kattkilligar här.....Men inte om jag får bestämma,jag gillar inte när de tar plats här överallt...:)
KRAM Stig och matte Cia:)

Lilla Huset sa...

Snacka om att vilja vara ifred! Komma och störa så där när jag har det så gott i solen - matte då!!/Kram Merja

Mor Tuta sa...

Vad duktiga husse och matte varit, skönt att du bara kan ta det lugnt och njuta av höstsolen. Du är en riktigt fin fotomodell, skulle säkert vinna om du ställer upp. Och du, vilket tydligt kroppssråk du har.
Mjau Taggen/ Birgit

skapa och inreda sa...

Nu är det som bäst ute, lagom varmt i solen.
Det gäller att ta tillvara på de fina dagarna och njuta av livet.
Kram från raggisarna och matte Annika

Bonnfrua sa...

Vilket härligt kort på Tiger när han sträcker på sig!

Systrarna Hjertén sa...

Ha, ha! Det ska va gôtt å leva...

Mvh
Frida

Rigmor sa...

Man ska njuta så länge det varar!! Jag menar solskenet alltså. Sen var det nog en helg som gick i vedens tecken, söndagen här ägnades åt vedklyvning för fullt, det är bra när veden värmer två gånger sa alltid min far...
Ha det gott!
Kram

Skogslyckan sa...

Du är ett mycket vackert katt exemplar. Din vackra orangeröda päls passar så fint i höstsolen.
Kramar Pia

Huset vid ån sa...

Åh, Jag blir så nostalgisk när jag ser Tiger eftersom han liknar min mosters katt exakt, och dessutom hade han ju samma namn.

Hoppas att du får en en trevlig o vacker höstdag! Kram Therese

Black Iris sa...

Visst var det härligt väder i helgen. Jag har suttit i min löplina och bara njutit medans husse å matte sprungit runt och som de säger, höststädat i trägårn.

Kram Knutte

Snäckskalsdalen. sa...

Pippi, katt, här! Att dom inte kan lära sig att strunta i att fotografera en när man njuter som mest. Jag har det precis likadant här. Min halvbror Nisse däremot är en riktig linslus, men jag är rädd om min vackra själ, tänk om den skulle försvinna när dom fjantar runt med kameran i ett kör......att dom aldrig lär sig.
Pippi kram

Mycket annat & lite betong sa...

Stackars dig som inte får sova ifred för den där kameran. Men så är det väl när man är oemotståndlig.
Skönt att du passade på att sova ute när det var en solig dag.

Ha så skönt!
Agneta

Monica sa...

Tiger, du har der sååååå bra på brunnslocket! tror inte att du skulle "gilla" Nice....de skulle vara vädret då.....för här är det fortfarande sommar. Hälsa matte det.
Kram till dig och din snälla matte.

Huset vid ån sa...

Tack för titten....
Hoppas att du har en bra dag! Kram Therese

Huset på landet sa...

Ja nu har det varit härligt väder för både fyrbenta och tvåbenta! Det gäller att njuta och ta vara på såna dagar, innan det blir regn och rusk.

Kram, Nicole

http://mysbella.blogg.se/ sa...

Hej! Vilken underbar blogg ni har och vilken vacker katt!! :)

Kram från kattälskande

Izabell

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19