Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

torsdag 29 juli 2010

Regnet öser ner…

Vad gör man när regnet öser ner större delen av dagen? Vi har fått 60 mm hittills, och dagen är inte slut än…

Först var jag tillsammans med husse i poolhuset. Där är det varmt och skönt och finns en sitthörna där husse satt och löste korsord. Efter ett tag började regnet smattra på taket så att man nästan blev hörselskadad. Då blev jag lite orolig, och när husse gick in följde jag med in i huset… och vidare ut på balkongen. För man kan ju inte vara inne när det är sommar! På balkongen sov jag bort större delen av eftermiddagen.


När matte i kväll tog en liten promenad för att kolla vattenmängden ute flyttade jag ut på förstukvisten. Först kollade jag in regnet, men nu har jag börjat kvällspasset för att spana på fladdermössen.

Mjau från Tiger

22 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, visst är det för trist.....här har också regnat hela dagen, men det har inte blivit så mycket som hos er.
Vilka kanonfina liljor du har....helt makalöst mycket blommande och rosenvial som är så sött.
Ha det bra, regna inte bort!
Agneta kram

Unknown sa...

Här har just börjat regna,ett stilla sommarregn,men åskan mullrar på avstånd.Smirre håller sig i närheten av huset,han vaktar på en groda som hoppar i vår lilla bassäng.
Önskar dig ett fint jaktpass.
Kram!

Cia40 sa...

Stackars dig Tiger och matte, inte roligt med regn, här har det oxå regnat,fast med mindre mängder, men tillräckligt för att vara inomhus.

Tråkigt, inget att göra, och matte bara virkar...:):)Kanske ska be om ett virkat fodral till mig, dessa regniga dagar:)Om hon nu kan virka i plast?:):)

Hoppas på ett bättre väder, så vi kan ut och njuta o jaga lite:)Fast du har ju lite sysselsättning med fladdermössen, ärligt, de skrämmer mig?:)
KRAMAR från Stig m matte, Cia:)

Systrarna Hjertén sa...

Ha, ha! Jag hade också gärna sovit bort stora delar av den här dagen!!

Mvh
Frida

Skogslyckan sa...

Vi fick inte så mycket regn idag som jag trodde det skulle komma, men det hade inte gjort så mycket. Har ägnat dagen åt att packa och förbereda för morgondagens avfärd. Ha det så gott och tack för dina gulliga kommentarer.
Kram Pia

Rigmor sa...

Men så vacker du är Tiger på bilden!! Damerna här i huset har också znoozzat hela dagen, med lite avbrott för att kolla om det verkligen inte klarnar upp något...men nej...gäsp...in i stugvärmen igen.
Trist med så mycket regn, ikväll blev det många ljus för att få upp stämningen.
Kram

skapa och inreda sa...

Bra att vara katt en sådan här dag, ligga och gosa hela dagen Sååå skööönt...
Mjau från Raggisarna

annika sa...

Vilken regndag! Hörde av dottern som hoppar på tävling med hästen på Hammarö att de har problem med vattenmängderna. Det är sjukt mycket regn där hästarna står. Arrangörerna har lagt ned mycket pengar för att arrangera en nationell tävling och nu verkar den regna inne. Synd om alla...tänker även på O-ringendeltagarna.
Hoppas att det lugnar sig...men svampen i skogen växer...

Kram
annika

Fröken Tindra sa...

Förstår att du har lite småtråkigt i det grå och blöta vädret som råder. Usch! Och ite ser det ut att bli bättre idag. Iallafall inte här. Jag som tänkt åka på en marknad. Vet inte om jag är så sugen längre...
Vilka vackra blommor din matte har i sin trädgård!! Så himla många och fina. Vad roligt det måste vara att kunna strosa bland dem. =0)
Ha det gott!
Kramisar till er båda!

Ett ögonblick sa...

Hej!
Jag hittade hit genom Jennys blogg "hemma på kråkered". Vilken tur, jag som älskar katter...och hundar. Vilken underbart go kissekatt du/Tiger verkar vara, påminner om vår Tusse, som också var röd och vit, fast en blandning mellan bondkatt och perser, också helt ljuvlig och som vi saknar väldigt mycket. Jag ska kika vidare och lägger er bland favoriter:)
Må så gott!
lisamaja

Black Iris sa...

Regnet det bara öser ner och jag har ju inte varken skor eller strumpor!
I morgon ska vi ha gäster på torpet. En jobbar-kompis och hans fru ska komma och det har vi pratat om i flera år för han är så blomsterintresserad och vill se mina blommor.
Jag fasar för detta nu, eftersom vi inte varit där på 2 veckor så ser nog min fina trädgård inte så grann ut.
Först den här torkan som var och sen allt hällregn.
Det får bli som det blir för i eftermiddag när vi själva kommer dit hinner och orkar jag ta tag i sådant arbete. Förresten är det för blött också.

Kram Maidi

Bonnfrua sa...

den som finge göra som dig Tiger och bara slappa och sova!
Vår egen Tiger och Fritte vet då hur man gör...

Fröken Fräken sa...

Vi har tur som bara fått regn på morgonen, sedan har det alltid klarnat upp och blivit soligt och varmt igen! Fast åskan i onsdags morse skrämde slag på pappas hund, ja man blev själv lite orolig faktiskt...

Jo, sommar minst till i september, det låter toppen det!

Randiga Tråden sa...

Skönt att det regnar så du får sova hela dagen.

Monica sa...

Ja du "lilla" Tiger, du ser allt mysig ut där du sitter med huvudet lite på sne......som om du funderar: ska jag gå ut....eller...?
Nu hälsar du till din matte och ger henne en liten kram från mig.

Jenny sa...

Hej Tiger!
Visst är det tråkigt med det här regnandet, inte kan man gå ut som man brukar..jag ligger just nu utslagen på soffan bredvid matte som sitter där o bloggar,jag ser ut ungefär som du där i headern;)

Mjau från Gösta på Kråkered!

Luuuuuua sa...

f draguta pisicuta,felicitarii pentru blog

Susanne sa...

Hej! Vad kul att du hittade till mig,,ser att vi gillar katter båda två..jag jag älskar alla djur med fyra ben ;)
Stjärnflockan är absolut en av mina favoriter skall skaffa många olika tänkte jag...Kram Susanne

Mycket annat & lite betong sa...

Tack för tipset om stjärnflockan! Min står nog för torrt.
Det ser ut som Tiger har det ganska bra trots regnandet.

Trevlig helg!
Agneta

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Lät ju superskönt att sova medan regnet smattrar mot taket.....

Tack gulliga du för titten hos mig!
Kram Charlotte

Mor Tuta sa...

Du är för söt på kortet matte tagit, men det vet du väl. Skönt att vara katt när regnet bara öser ner.Här skvätter det också lite av och till.
Kramen och mjau från Taggen och Birgit

Louise sa...

Tack för kommentar hos mig, roligt när nya läsare hittar dit! Lupinerna vet jag inte varför de blommar hela sommaren men det kommer fortfarande nya knoppar! När det gäller syrenhortensia har jag fått för mig att man kan stamma upp de flesta sorterna, men man får ha tålamod, det tar tid innan det liknar ett träd. Återkommer!

kram louise

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19