Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

fredag 2 juli 2010

Blomstervandring

Matte och jag tänkte visa lite bilder från våra blomstervandringar i trädgården. Det är så många blommor som doftar underbart även för en kattnos! Här kommer ett smakprov av ljuvliga blommor...

Rosa pioner och praktlysing...

Vita pioner...

Vita pioner och plymspirea...

Plymspirea...

Snöbollsbuske...

Daglilja...

Det finns tre sorters rhododendron i trädgården. Det här är den som blommar sist.

Rosa självsådd akleja...


Chokladbrun akleja.

För övrigt är det så varmt och soligt att jag mest ligger i skuggan och vilar nu.

Mjau från Tiger

11 kommentarer:

Märta sa...

Det är en underbar tid för katter nu,stora vattenkärl ute,blommor i masssor,o sen träd att ligga under,då solen gassar.
Ha en trevlig weekend.
Kram !
Märta

skapa och inreda sa...

Tjena Tiger! I dag så var vi ute och luktade på blommorna när grannens katt, heter också Tiger och är röd, plötsligt dök upp. Oj, oj vi sprang in! Han är tuff grannens Tiger.
Mjau från Raggisarna:)

Mor Tuta sa...

Vad mycket fina blommor du har att lukta på. i dag tycker jag det varit för varmt, har inte orkat nåt. Bara legat i min syrenhäck eller i skuggan på trappan, knappt orkat kolla in mitt revir.
Kram Taggen, Birgit

Black Iris sa...

Den chokladbruna aklejan tyckte jag mycket om och det beror väl på att matte älskar mörka blommor.

Kram Knutte

Rigmor sa...

Vilken fin trädgård ni har!! Två kattfröknar här ligger också mest i skuggan, dagtid vill säga. Nu på kvällen och sen på natten skulle matte bra gärna vilja veta ved de sysslar med, för inte är de inne som fina damer borde vara!
Kram och tass!

Systrarna Hjertén sa...

Vackra blommor! Jag har precis suttit och beställt en massa fröer till nästa år, blir så sugen på alla roliga blommor man ser på olika bloggar! Brun akleja får jag leta efter nu!

Mvh
Frida

Cia40 sa...

Nu är jag ju inte katt,men min nos gillar oxå dessa härliga blomster!:)SÅ fina blommor ni har, här är det mest grus o annat dammigt, känner mig lite åtsidosatt oxå, för här finns inte tid för några blomstervandringar,med matte,som just nu har fullt upp med att fixa framsidan på huset.
Ha det så bra,och många kramar från Stig m.matte Cia:)

annika sa...

Tack för den vackra blomstervandringen. Nu är det härligt och vi har mycket att njuta av. Måste nog ta mig en närmare titt på snöbollsbusken.
Ha en skön dag
Kram
annika

Lisas torp sa...

Åh, så mycket vackert i er trädgård! Många av blommorna känner jag igen från min egen torpträdgård, men jag kan aldrig riktigt se mej mätt på dem!

Även jag har en "Tiger" i min trädgård då och då - en gäst som vakar över både mej och trädgården och dricker ur mitt fågelbad - helt ogenerad, men han är lite oartig - han hälsar inte ens, men verkar ha flyttat in liksom....!
Han ser i alla fall exakt ut som du, Tiger!
Kram
Lisa

Anonym sa...

Så jättemycket vackra blommor du och matte har! Och så praktiskt med vattenskålar här och där i trädgården. Nu njuter vi... både djur och människor.

En fortsatt härlig vecka önskar jag er.

Sommarkram från Eva-Mari

Lilla Huset sa...

Tack för den härliga trädgårdspromenaden. Mina små fyrbenta vänner, Lovis och Skorpan ligger också mest i skuggan och sover. Lovis tar sig dock ut på längre äventyr på nätterna./Kramen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19