Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

onsdag 1 november 2017

Järnbröllop


I kväll har matte och husse ätit tårta och tillsammans med mattes syster firat mattes föräldrar på deras järnbröllopsdag. Det betyder att det är 70 år sedan de gifte sig! Det är ganska svårslaget med så många år, men de gifte sig unga och har fått leva ett långt liv. Matte och husse har hunnit lite drygt halvvägs, eftersom de firade korallbröllop, vilket är 35 år, på pingstafton i våras. Brudkronan i trä snidade mattes pappa själv. Slöjan använde matte på sitt bröllop också, men då som en längre slöja, inte helt dubbel.


Så här såg den goda tårtan ut. Men matte säger att det blir mera firande med lite flera släktingar och en större tårta framöver, en dag när lite flera är lediga.


Själv har jag tagit det ganska lugnt i dag. Jag sov till och med inne halva dagen. Matte förstod inte riktigt varför, eftersom det var mer än 10 grader varmt ute, trots att det har hunnit bli november.

Mjau från Felix

3 kommentarer:

Meta sa...

Det är härligt när man hör att det finns de som varit gifta lääänge. Inte så vanligt idag bland de yngre. Vet inte om jag ska räknas till de gamla eller unga 45 år är inte så dåligt det heller har jag förstått.
Hoppas det blir en fin hyllning till dina förldrar senare med.
Ha nu ett gott slut på veckan
Kram Meta

Skaparglädje sa...

70 år...det är många år. verkligen värt att firas.
Kram!

Lena sa...

Oj, det var många år!!! Inte många som får leva så länge tillsammans!
Så vackert bröllopsfoto!
Kram Lena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19