Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

fredag 11 mars 2016

Vårvinter


Tidigare i veckan fick vi mera snö igen, men de två senaste dagarna har det varit strålande vårvinterväder. Det lär dröja innan det blir barmark här med tanke på att nätterna är kalla.


Det är visserligen mysigt med snö, men det borde vara mera vår nu tycker matte. Så här såg det ut för ett par dagar sedan när det snöade.


Det blev riktigt vintrigt när det snöade i mitten på veckan.


Då är det mycket roligare när solen skiner och man kan vara ute nästan hela dagarna.


Det spirar redan i mattes rabatter... Fast den här tulpanen ser lite konstig ut, men den köpte matte på Tysslingedagen förra året. Den är av keramik och sitter på ett armeringsjärn.


Klematisen på pergolan har så lurviga och roliga fröställningar.


Efter en tröttande dag ute i solen är jag på språng mot mattes säng...

Mjau från Felix

8 kommentarer:

Meta sa...

ojojoj vad mycket snö ni har då. jag som tyckte vi hade mycket. Det är tur att solen vill vårt bästa och fattar att vi längtar efter barmark.
Ha nu en skön söndag och njut solen
Kram Meta

Villrose sa...

Litt mye snø ennå!
Heldige pus, som har varmet seg i solen :)

Snäckskalsdalen. sa...

Felix på hallbyrån är helt bedårande och att möbler krymper det har man kanske inte hört talas om, men kläder. Fast jag tror i alla fall att Felix har rätt, byrån har krympt!
Och så mycket snö ni fått! Det är helt klart senare i år, jag gjorde en liten jämförelse med bilder och vi har snö kvar här också, fast inte på långa vägar så mycket som ni har hos er. Men förra året blommade det lite i trädgården, i år blommar just ingenting för ingenting har stuckit upp ur den stelfrusna marken.
Trevlig helg, kramar
Agneta

Skaparglädje sa...

Jag är inte avundsjuk på din snö. Här är det vår, solen värmer gott och jag sitter ute och njuter av mitt eftermiddagskaffe. När solen väl kommer till dig så smälter nog snön bort i snabb hast.
Kram!

livet på landet sa...

Tänk att ni också har kvar en hel del snö ännu, men nu verkar det gå mot varmare tider.Det blir nog härliga dagar framöver att se fram emot.
Kram ♥

Steekjes en Stygn sa...

Vi har inte sett snö på hela vintern. Ett tag tyckte jag det var rätt tråkigt men inte nu längre. Våren kommer med stormsteg. Just nu blommar snödroppe och krokus överallt. Träden har redan ganska stora knoppar. Och solen skiner nästan varje dag. Kallt är det fortfarande men det blir snart bättre det med. Snart är ni också där och då kommer du att få så roligt Felix.
Ha det skönt i mattes säng.
Anje

Mycket annat & lite betong sa...

Det var väldigt så mycket snö ni har! Här har nog våren kommit för de första blåsipporna har slagit ut. Men kalla nätter har vi också.
Konstig möbler ni har som ändrar storlek...

Kram Agneta

Freedomtravel sa...

Oj vad mycket snö! Här försvann snön för ett tag sen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19