Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

torsdag 2 oktober 2014

Den Blå Tråden på lördag

Om ni inte vet vad ni ska hitta på i helgen föreslår matte en tur till Närkes Kil med omnejd!


På lördag 4 oktober är det Den Blå Tråden mellan kl. 10-16. Ni vet ju att matte brukar både tipsa om och åka på en del kulturella rundor. Det här är den sista rundan för i år som matte känner till i våra trakter, och då är det här på hemmaplan minsann. Så nu gör vi reklam för trakterna i närheten av mina tassemarker.


Det händer en hel del i byarna här omkring. I vår by kan man besöka hembygdsgården och äta soppa om man vill. Och i grannbyarna finns det butik med café, Bed & Breakfastpub & restaurang, spa, gårdsbutik och ekologiskt hönseri. Lite längre bort finns det ändå mera att besöka. Broschyr med karta hittar ni HÄR.

När ni har åkt runt hela lördagen och ätit och fikat och tittat och handlat tycker matte att ni ska gå på Blå Tråden-galan på kvällen kl 18 i Närkes Kils kyrka. Det är en välgörenhetsgala med lokala förmågor. Det är bäst är att boka biljetter (som är gratis) för att vara säker på att få plats.

Foto: Va' Fint Foto 
Då kan ni få se och höra både matte och husse medverka i den här kören.

Mjau från Tiger

5 kommentarer:

Rigmor sa...

Först och främst...TACK för de rara orden på min blogg! Jo det har varit många i vår vänkrets, som vandrat vidare på de evigt gröna ängarna, och alldeles för unga. Men det är aldrig rätt tid, och för de flesta har det varit en svår tid innan och på något vis får de frid nu. Jag kan känna att kyrkan i en sån stund ger mej väldigt mycket, även om min tro kanske inte är på det planet.
Sen tackar jag för inbjudan och tips om helgen! Nu tror jag, eller vet ganska bestämt, att det för vår del blir en riktig skogsmulle helg. Riktigt få lufsa i skogen och bli riktigt trött, förhoppningsvis med lite svamp i korgen också. Men man vet aldrig, vi kanske tröttnar på det också, och kommer smygandes på en liten runda.
Ha en riktigt skön helg!!
Förresten vilken fin bild på er!! Nu skulle man ju vilja veta vem som är matte i gänget...
Kram kram

Lena sa...

Vilken fin bild på er!
Vad roligt att vädret ser ut att bli bra i helgen! Får se om jag hinner ut en sväng på rundan. Dessvärre så kan jag inte gå på konserten i kyrkan. Hade gärna velat, men har ett gäng gäster i badtunnan.
Lycka till och ha en fin helg!
Kram Lena

Hanna Semerson sa...

Hoppas att konserten går bra idag. Ni har säkert kommit en bra bit in i repertoaren vid det här laget. Verkar vara många kulturrundor i Kilsbergen, sådant är ju alltid trevligt. Är inte lika mycket sådana rundor här i Århus, men däremot inte sagt att det inte händer mycket kultur-kul.:-)

Ha en fin kväll!

Hälsningar från Sensommardanmark

Evas Kvarnaro sa...

Så trevligt ni ordnar, säkert var helgen rolig. Jasså både husse och matte sjunger i kör,
då undrar jag ju var ni kan vara på bilden, hi hi . . . .

Kram och nospuss/ Eva

Snäckskalsdalen. sa...

Tänk om man kunde sjunga, det verkar så roligt och jag älskar körer! Vilken kulturspäckad helg, sånt är trevligt!
Agneta kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19