Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

onsdag 12 februari 2014

Vad hände sedan?

Kommer ni ihåg att husse började riva huset i somras som ett av sommarens stora projekt? Åtminstone var det vad jag trodde först... Men det visade sig att hela huset inte skulle rivas, utan det kommer att bli lite större i stället.


I höstas kom det ett par hantverkare som började med att gjuta plintar där vi tidigare hade altanen. På några veckor under senhösten hade snickarna fått upp taket och ytterväggarna, och fönstren och dörrarna kom på plats till det blivande uterummet. Men varför säger matte och husse uterum...? Det är ju inte ute - det är ju inne, fast lite kallare...


Husse och matte måste ha tänkt speciellt på mig när de planerade det här bygget. För här kan jag sitta på golvet och titta ut genom glasdörrarna och se dammen (som är snötäckt), i stället för att behöva gå ut och frysa. Det står en byggfläkt för att torka upp fukten som blev under hösten, så det är ganska behaglig temperatur här. Därför har jag varit här en del under vintern. Matte hoppas att snickarna snart ska komma för att fixa innerväggar och golv...

Mjau från Tiger

13 kommentarer:

Solstrimmor sa...

Åh, så härligt med ett uterum med riktigt tak! Här kommer alla att trivas... både människor, tigrar och växter. Hoppas snickarna kommer snart så matte inte behöver längta så länge till.

Tack för fina trösteord till mig!
Kramar från Eva-Mari

Skaparglädje sa...

Så fint det kommer att bli.
Och du Tiger, det är inte lätt att förstå alla uttryck som vi vuxna har. När min dotter var tre år skulle vi fira mina svärföräldrars guldbröllop. Då sa vi till henne att vi skulle gå ut och äta mat. Så åkte vi till en fin restaurang och gick in och satte oss vid borden. Då sa min dotter "-men mamma vi skulle ju gå ut och äta mat."
Kram!

Lena sa...

Vilket perfekt uterum för Tiger! Speciellt nu när regnet vräker ner.
Hantverkare, dom vet man aldrig när dom kommer.....;-)
Kram Lena

annika sa...

Vilket perfekt rum för en katt! Härligt att få ett nytillskott att som man kan vistas i under hela året kanske. Kul att göra i ordning. Här är det hallen som får sig en omgång.

Ha en fin kommande helg
annika

Meta sa...

vad härligt ni får det allihopa där ute.
Ha en fin alla hjärtans dag
kram Meta

Bea sa...

Låter helt underbart med ett uterum :)
Ha en fin Alla hjärtans dag /bea

Silversmed Linnéa Eriksdotter Ekencrona sa...

Mysigt Tiger!
Matte tänkte precis som vi gjorde här: Man behöver en pensionärskuvös när man blir äldre! hih..

Kram kram lilla Tiger och hälsa matte!

Linnea o missarna i Solglänta

Anki sa...

Men åh så bra! Helt underbart för både katt och människor! Härligt!
Ha en fin helg!

Fröken Tindra sa...

Vad snälla husse och matte r som bygger så fint bara för dig! Eller? Tror du att de kanske kommer att vara där också? Du är ju så snäll och delar med dig av utrymmet om jag känner dig rätt. Vad härligt ni kommer att få det när det är klart!
Kram!

Villrose sa...

Så praktisk!

Anonym sa...

Så underbart det kommer att bli när det är färdigt, då kan ni sitta där och njuta.
Kram Birgitta

Lisa sa...

Ååhh, uterum... Det låter det! Kan tänka att Herr T trivs och kommer att trivas där! Så perfekt att sitta sådär och titta ut.
Jag är också sugen på ett inglasat uterum men vet inte var det skulle placeras. Bästa stället är också den sämre för där ligger solen på nästan hela dagen. Skulle bli otroligt varmt! perfekt under den kalla årstiden förstås...

Kram, Lisa

G:a Affären sa...

Härligt med ett uterum med glas ända ner till golvet, det blir som ute, fast inne. Och lagom höjd för en katt! Tycker Tiger ser väldigt stolt ut!

Kramar
Cia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19