Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

måndag 21 oktober 2013

Veckan som gick


Höstkylan är här på riktigt. Så jag har flyttat in och sover nu i mattes säng både på nätterna och en del på dagarna. Första natten för säsongen som vi delade säng fick matte svårt att sova, men nu efter en vecka har vi redan vant oss vid varandra igen.


Det har blivit kyligare ute, och natten mellan torsdag och fredag fick vi till och med snö som låg kvar ända till i lördags! Lite väl tidigt om du frågar mig. Först regnade det hela torsdagen, sedan frös det på och började snöa. Den rödmålade trädgårdsboden där borta bredvid växthuset var ett av sommarens projekt. Boden har husse byggt av det virke som han har rivit från huset, så det mesta är återbruk.

Bild lånad från bloggen Vform

Det har varit släktkalas i helgen för mattes mamma fyllde år, så min extrahusse och extramatte har bott här några dygn. Innan kalaset skulle det städas och bakas, så därför har matte inte hunnit hjälpa mig med bloggen. Under tiden har vi haft turen att vinna en fin hösttavla som Vivan med bloggen Vform har målat. Den härliga rönnbärstavlan är målad i akvarell och akryl. Nu ska matte fixa en ram innan den hamnar på väggen. Tusen tack Vivan, för den vackra tavlan!

Mjau från Tiger

14 kommentarer:

Solglittret sa...

Grattis till den fina vinsten :)
Nu blev jag allt lite avundsjuk på det gosiga att få dela bädd med en mjuk misse :)
Här är snön vi fick, borta nu och regnet öser ner.
Hoppas du får en fin vecka
Kram Lollo

Solstrimmor sa...

Idag är det vår tur att få lite snö, den försvinner nog snart för det är plusgrader. Men ljust var det när jag drog upp rullgardinen!
Grattis till vackra tavlan, nog är du en riktig turkisse!

Kramar från Eva-Mari

Meta sa...

Gratulerar! Den är ju bara sååå vacker.Perfekt att kika på när hösten närmar sig.
Ha det så gott
Kram Meta

sjusoverskan sa...

Grattis till den vackra vinsttavlan!
Jag tycker också det var väldigt onödigt med snö så tidigt men som tur är så är den ju borta nu.
Ha en bra dag!
Inger

Hjärtruds Stuga sa...

Grattis till den fina vinsten. Du är allt en riktig turkisse. Verkar som vintern kommit på många håll nu. Håller med dig om att det är för tidigt. Hos mig är det en riktig ruskdag idag. Regnet vräker ner och det blåser. Det får bli mys med tända ljus och fika med barnbarnen.

Må så gott

Kram Karin

::fina:: sa...

Åh så gosigt du har det där i sängen, Tiger! Jag skulle gärna ligga precis så där idag. Nu är det verkligen höstruskigt här i Småland! Brr! Mys ordentligt nu och njut av mattes sällskap. Kram, Josefine

MICKAN from QUEENS FIELD¸.•°`♥✿⊱╮ sa...

Fy tusan för snö. Hoppas verkligen inte att vi får mycket denna vinter.

Det är mycket skönare inne i värmen :)

Snäckskalsdalen. sa...

Gott att sova inne och gott att ha katten i sängen. Jag vaknade i morse och Pippi låt på min rygg och det var så varmt och skönt.
Vilken fin tavla!
Och det är tillfredsställande att kunna återanvända till bodar osv, det känns väldigt bra!
Agnetakram

Tant Otteskrufv sa...

Tackom för mattar som har mjuka och lagom bäddade sängar man kan sova bort en kall dag i!

Huset bakom lindarna sa...

Förstår verkligen att du har flyttat in! Här har vi en liten hund som kommer till min säng frampå morgontimmarna, hon tar allt lite mer plats än du! Fast det är gosigt och varmt så jag tror inte att din matte ogillar att du kommer! Här har vi sluppit snö, men en massa regn har vi fått. Men vi klagar inte för här har inte regnat ordentligt på flera månader! Ha det bra och vi får hoppas att snön väntar lite till innan den kommer! Kram/Finas mammis

Lena sa...

Grattis till vinsten! Verkligen vacker hösttavla!
Så mysigt med en varm go kisse i sängen. I morse var det tre stycken i min säng, som flög upp när väckarklockan ringde....
Hoppas på bättre väder imorgon!
Ha det så bra!
Kram Lena

ann d du québec sa...

rien d mieux qu 'un bon lit douillet!

Rigmor sa...

Grattis till den fina vinsten, en tavla helt i min smak!!
Och visst var det lite väl tidigt med snö, burrigt och kallt blev det också. Men idag så...en vanlig höstdag, regn och blåst, precis som man kan förvänta sej.
Kram kram

Steekjes en Stygn sa...

En så fin vinst ni fick. Grattis. Du är en riktig turkatt . Och så skönt att ligga i matte's säng när det redan finns snö därute. Här liknar det mer sommar. Det är varmt och det blåser storm men igår badade folk i havet och låg och solade sig som om det var sommar på riktig.
Ha det gott.
Anje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19