Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

torsdag 30 augusti 2012

Ljusstråk

Här händer det saker varenda helg...

Nu tipsar matte om Ljusstråk som är en kulturslinga genom Nora bergslag på lördag och söndag. Så ni som bor i närheten och är intresserade kan göra en dagstur (eller två). Ni som bor en bit bort och vill göra en helgutflykt kan göra en tur med husbilen, eller övernatta på andra ställen här i trakterna. Ni hittar all information med utställare, karta, matställen och övernattning på Ljusstråks hemsida. Man kan även gratis ladda ner Ljusstråksappen.

Kanske möter ni matte någonstans i helgen, vem vet? Nu känner matte inte till flera kulturrundor på ett tag, så nu blir det lite sparsammare med tips...

Mjau från Tiger

2 kommentarer:

Vform sa...

TACK, nu har jag gått på alla utställningar på Ljusstråk!
Väldigt intressant ... bara man bott lite närmare ;)

JÄTTEFINT runt dammen matte och husse gör!!! Spännande att se slutresultatet ... om det blir färdigt ... brukar bli bara mer och mer ;O)
Ha en finfin helg!

Silversmed Linnéa Eriksdotter Ekencrona sa...

Min man jobbade förra året det var ljusstråk och tror du inte att hans långhelg låg samma helg i år? Så trist... man vill ju dela det med sin käresta!
Nä,jag får vara hemma och fixa med hönshuset istället... dörr för inhängnaden och skissa två dörrar till huset. Sen är hönorna välkomna!
Vad FINT ni har det runt dammen nu! Vilket litet paradis ni skapar!


Kram Linnea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19