Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

lördag 30 april 2011

Valborgsmässoafton

Här sitter jag på pass och spanar efter sorkarna...


I kväll är det dags för brasor lite varstans, eftersom det är Valborgsmässoafton. Så nu är det verkligen vår på riktigt. Fast de senaste veckorna har det känts som sommar. I kväll är det lite kallare och blåsigt, så matte och husse får klä på sig ordentligt om de inte vill frysa vid majbrasan...

Trevlig Valborg!

Mjau från Tiger

5 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jo matte funderar på att tända i kaminen ikväll för det känns riktigt ruggigt. Önskar dig och de fyrbenta en riktigt fin Valborg!

Kram,
Lilla fröken och Bebisen
(gnm matte Regina)

Monica sa...

Tiger, sitt du där och spana på dina sorkar. Du är så söööööt när du vänder "rumpan" till oss ute i rymden. Klok matte och husse har du också, som klär på sig ordntligt när de går och tittar på någon brasa.
Hoppas att kvällen blir trevlig( ligg du i någon buske och vänta)
Kram från mig.

Snäckskalsdalen. sa...

Det var så varmt och fint hela dagen, men fram emot kvällen kom det nån slags kyla i luften. Men bara det håller upp så är jag nöjd.
Trevlig helg,
Agneta kram

Fröken Tindra sa...

Vad fin du är där du sitter, Tiger! Ja, lite kyligt i vinden blev det plötsligt fram på eftermiddagen. Hoppas att matte och husse inte frös vid brasan!
Ha det gott!
Kram!

livet på landet sa...

Här är det bara 4 grader så ingen värme ännu här heller. Men du ser ut att må fint. Hoppas matte och husse inte behövde frysa och fick en bra valborg.
Kurr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19