Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

söndag 10 december 2017

Andra advent


Den här helgen har matte tänt två ljus i adventsljusstaken och den stora tallkotten ligger faktiskt fortfarande kvar där. Matte är nästan förvånad att jag inte har plockat bort den...


De vackra rosorna fick husse som tack i ett sammanhang på jobbet. De passar ovanligt bra både på köksbordet och här i uterummet där det var bättre fotoljus.


I dag har det sett ut så här hela dagen hos oss. Frostigt och ett tunt lager snö som kom i natt, och ett och annat tassavtryck...


I trädgården är det julpyntat bland annat i trädgårdslandet, växthuset och förrådet. Det gör det lite ljusare i vintermörkret och mysigt att se inifrån också. Lite extra julstämning blev det med snön också.

Mjau från Felix

2 kommentarer:

Meta sa...

Det går fort med adventsveckorna. Inne på andra andra veckan nu jag fattar inte att det alltid ska gå så fort antagligen för att det händer så mycket. Snön gör ju i alla fall att det blir ljusare och lite julstämning kommer med det åxå. Det får vi njuta av så länge det ligger kvar brukar ju inte vara så länge här.
Ha nu en fin fortsättning på december
Kram Meta

Anonym sa...

Det är så fint och pyssligt i ert hem och så har ni ju också världens finaste adventskisse. Undrar hur länge kotten får ligga kvar på sin plats.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19