Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

torsdag 17 september 2015

Jag tältar...


...eller vad man ska kalla det. Jag hittade ett nytt sovställe nu på sensommaren och höstkanten.


När det blev svalare på dagarna används inte hammocken så mycket, utan har mest fungerat som förvaring av dynor och kuddar. Så då passade jag på...


Det gamla hammockskyddet höll i två säsonger, så i år fixade husse i stället en vanlig tunn presenning som skydd. Lika effektivt, men inte lika snyggt kanske. Men vips, så kom jag på att det är perfekt som ett eget tält. Lätt att klättra in där till höger...Gissa om husse letade efter mig innan han kom på att jag hade börjat sova här.

Mjau från Tiger

6 kommentarer:

Meta sa...

vad mysigt du måste ha det att ligga i tält är det säger många jag gillar det inte. Lite skönt ed gunget som kan bli om det blåser.
Sommaren har inte varit speciellt inbjudande för ute liggande i år nu när du använder den har den ju i alla fall blivit använd.
Ha det gott
Kram Meta

Sylvia sa...

Så mysigt! Ni missar har en förmåga att hitta riktiga mysiga gömställen som gör oss Mattar och hussar smått oroliga när vi inte hittar er. Kan dock förstå behovet att få vara ifred. Mys på och ha en skön helg :)

Tant Otteskrufv sa...

Toppenställe! Passa dig för tvestjärtarna bara. De brukar också gilla att krypa undan i veck, skrymslen och vrår/ Frasse

Anonym sa...

Jag måste ju smyga in och hälsa på hos världens snyggaste kille en sväng. Jag gillade ditt nya tält. Kanoners att få både väggar och tak nu när vädret är lite ostadigt.
Och så mycket finfina lingon. Härlig bild.
Må gott!

Fröken Tindra sa...

Vad busig du är Tiger! Och utan att ens meddela att du är
på campingtur! Ser helmysigt ut! Passa du på att njuta
vidare där så länge du kan.
Kram!

Anonym sa...

Ser ut att vara ett härligt ställe att gömma sig och få lite egentid.
Ha det bra!
Kram Birgitta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19