Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

torsdag 18 december 2014

Julstämning i morse


I morse när vi tittade ut var det vitt av ett tunt lager snö både på marken och på träden. Redan i går var det lite vitt på vägarna och 5 grader kallt. Men efter nattens snöfall, blev det i dag en grå dag med plusgrader, så det mesta av snön har töat bort igen. Men i morse var det allt lite julstämning i trädgården, där vår lilla julgran lyser upp intill trädgårdslandet. Trädgårdsboden i bakgrunden byggde husse förra året av det virke som plockades bort när uterummet byggdes.


Brunnslocket ser ut att vara täckt av bomull...


...och dammen har fått ett tunt lager is, utom där luftpumpen håller vattnet öppet så att fiskarna får syre under vintern.


Julgranar får tydligen se ut hur som helst... Den här bokgranen finns på mattes jobb som är ett bibliotek. Undrar just hur dom gör om någon vill låna en av böckerna en bit ner...?


När matte är på jobbet passar jag på att lägga beslag på sängen. Ingen idé att stressa innan jul...

Mjau från Tiger

5 kommentarer:

Meta sa...

Visst är det fint med lite fluffig snö, synd bara att den alltid regnar bort när vi vill ha den kvar och vill vi inte ha ja då vräker det ner. Inget är som vi vill.
Ha en fin fredag innan jul
Kram Meta

Huset bakom lindarna sa...

Här har vi ingen snö, 6 plusgrader istället. Det kalla vädret lär visst komma till nyår! Men det gör inget för när man har långväga julbesök att vänta så är det skönt med snöfattiga bara vägar.
Men visst lyser det upp med lite snö! Men så goosigt du har där i mattes säng!
Kram/Finas mammis

Hanna Semerson sa...

Som den bokälskare jag är, kan jag inte annat än att digga julgranen. Vilken rolig idé och tänka sig, ni där uppe i norr verkar få en vit jul. Adventshälsningar från söder där det är 11 plus och sol :-)

Farfars stuga sa...

Jag önskar mig också att få vara katt och stanna i den varma sängen när alla stressar runt. Vi har fått lite snö här hemma, tillräckligt för att madrasserna skulle fram idag till de jullovslediga barnen.

God Jul!
Cia

Skaparglädje sa...

Önskar dig en fin 4:e advent!//Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19