Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

fredag 3 januari 2014

Nytt år och flera blommor

Det är många blommor här hemma nu. Nästan som i en blomsteraffär, men bara nästan... En del blommar länge, andra blommar över snabbare.


Lagom till början av det nya året har en av de vita amaryllisarna slagit ut! Den är så vacker med grön mitt och fyllda blommor. Den doftar dessutom, och ni vet ju att både matte och jag är svag för doftande vita blommor.


Så än så länge njuter vi av lediga dagar och alla blommorna inomhus. För utevädret är ingen höjdare, mest gråmulet och regn. Men nyårsnatten var klar och fin, så vi såg en hel del fyrverkerier över slätten, på säkert avstånd ifrån sovrumsfönstret.

Önskar er alla en God fortsättning på det nya året!

Mjau från Tiger

9 kommentarer:

Lena sa...

Åhh, vilken vacker amaryllis! Det är så fint med de dubbla, vita.
Önskar er en skön helg!
Kram Lena

Meta sa...

Amaryllisar kan man ha hur många som helst.Din vita är ju bara så fin Min vita är lite seg får nog vattna lite kanske den sätter fart.
God fortsättning
Kram meta

Huset bakom lindarna sa...

Mina amaryllisar blommar som finast nu också, fast jag har bara röda! Visst är de ståtliga. Men vädret ska vi bara inte tala om!
God fortsättning i alla fall och tack för kommentarer hos mej!
Kram/Finas mammia

Evas Kvarnaro sa...

Som i en blomsteraffär . . .WOW !
Lyckans-ost, men jag får skylla mig själv för om man inga skaffar blir det tomt. Men jag har bara haft tomt på julblommor i år, däremot massor av orkidéer som blommar för fullt. Så då fick det bli så i år.
Men amarylisar är ju verkligen bedårande vackra.
Må väl kram/ Eva

Snäckskalsdalen. sa...

Har jag önskat God fortsättning? Om inte eller om, så gör jag det igen.
Och vita blommor är så vackert och vilken fantastisk amaryllis du har! Jag har en och halv röd, men dom är på sluttampen nu.
Grått har vi det och milt.
Kramar
Agneta

Avslutat konto sa...

Halloj!
Oj vad fin amaryllisen är! Här har vi lite hyacinter blommande på vardagsrumsbordet..

Jomen det där med att måla och täcka... det gäller ju sen att inte vara uppe och kliva i sängen med täckningen över och rufsa till det så man ändå kletar omkring med färgen! hih...

Jag har försökt ta bort färgfläckarna och det gick ganska bra. Ska köra en tvätt på täcket så får jag se, men jag ska göra ett nytt i alla fall! Inväntar hur mycket tygprover jag kan få här och var ifrån, så får vi se vad det blir! hihi..

Kram L

Änglarum sa...

Hej!önskar dig en God fortsättning på 2014 <3 hoppas det blir ett bra år..med mycke framför allt blomglädje< kram Jessica

Evas Kvarnaro sa...

Tack för upplysningen om 'bibliotekskatten'.
Boken om Bob hade jag någonstans i bakhuvudet att jag hört talas om
men sen blir det inte mer.
Nu fick jag den av sonen o frun, det är flera som nu 'står i kö' för att få läsa den.
Precis de rätta orden du skrev att boken är 'en må bra berättelse

Kram/ Eva

Rigmor sa...

Det blev ingen vit amaryllis här i jul...och det kan jag sakna. Särskilt när jag ser din fina på bild, som dessutom doftar!! Ev blir den en liten tur till Tant Grön i morgon, kanske dom har något som kan pigga opp lite...
Ha det gott!!
Kram kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19