Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

torsdag 19 december 2013

Ojuligt väder


Här har regnet vräkt ner i dag. Det är verkligen ojuligt väder! Då hjälper det inte att det är 5 plusgrader. Jag stannar hellre inne, men ibland blir jag nyfiken. När matte satt framför datorn och jobbade var jag också där (och satt i vägen om ni frågar matte). Plötsligt hörde jag en bil utanför och sedan en till... Först var det en gul bil från Posten som kom med post, sedan en grön bil från Bring som också kom med post. Ibland kommer det dessutom en tredje bil från en lokal förening som kör runt med reklam. Så går det till här på landet. Ingen samordning här inte... Inte undra på att man blir nyfiken och måste titta ut mot gårdsplanen. Men matte har ju ställt adventsljusstakar i vartenda fönster (nästan), så det är stört omöjligt att kunna se ut ordentligt.


På tal om se ut - så här ser han ut, Elvis, eller snarare Henrik Åberg, som är Sveriges bästa Elvis-sångare. Matte, mattes syster och 35 andra körsångare sjöng tillsammans med honom på Elvis Christmas-konserten i Kils kyrka i tisdags kväll. Matte säger att det var som att sjunga med den riktiga Elvis. Han låter verkligen som han! Han är dessutom ganska lik Elvis. Matte var som i ett lyckorus efter konserten. Det var tydligen jättekul! Det var dessutom fullsatt i kyrkan, även på läktaren satt det Elvis-fans. Om ni vill höra ett smakprov från en av de andra julkonserterna med honom kan ni klicka HÄR. Det är från Sveg, men där var det ingen kör med på konserten, och matte säger att det var ju mycket bättre med kören till... Matte kan rekommendera julkonserten till er som bor i närheten där de resterande konserterna av julturnén är. Det är inte slutsålt överallt än. För ni har väl inget annat att göra så här några dagar innan jul...?

Mjau från Tiger

13 kommentarer:

annika sa...

Härligt med konserten. Synd att vi inte kunde medverka...hade varit roligt men det blir kanske fler tillfällen.
Detta med de olika postbilarna! Vilket miljöproblem! Det är ju lika i hela landet....många mil.

Ha en fin fjärde advent
annika

Meta sa...

Du ser allt mer än nyfiken ut där du står. Det är ju tur att det händer nåt ute när det bara regnar hela tiden. Tro det eller ej här tittar solen fram lite försiktigt.
Det gäller ju att prioritera det som man gillar best Städa eller konsert....vad tror ni jag väljer?? hihi.
Ha det fint på 4de advent
Kram Meta

Evas Kvarnaro sa...

Jag förstår att du blir nyfiken
det blir Sixten också när det är 'trafik här utanför, för vi bor ju också på landet och det blir så.
Vilken 'lyckans ost' för matte !
Jag har faktiskt varit på Henrik
Åberg (Elvis) uppträde för många år sedan, jag räknar till ca 26 år
sedan, då kanske han började med sin Elvis 'lock a like' show.
Det var på High Chaparall i Småland, då var killen mycket tjockare men en gudaröst även då.
Åhh om han hade kunnat komma förbi här i krokarna och sjunga jag hade stått först i kön.
Sen fick din matte sjunga tillsammans med honom, ahh . . .

Klapp och kram/ Eva

Fullblodsekologen sa...

Ni är likna nyfikna allihopa!! Hålla koll på granskapet måste man när man är kissekatt. Kan meddela att det har flyttat in en röd kisse i min trädgård han är nästan lika snygg som du är. Ha en mysig kattjul.

Lena sa...

Vad roligt att det blev en lyckad konsert!!!!
Inta lätt att vara katt med alla adventsstakar i fönstren.
Önskar Er nu en riktigt skön helg!
Kram Lena

Snäckskalsdalen. sa...

Köra bakom Elvis, det är det inte alla förunnat att ha fått göra. Nej, men jag kan tänka mig att det var vackert. Och kör till är alltid bättre än utan, håller helt med.

Här kliver också en katt omkring och stör när jag ska skriva, det är ju så tråkigt överallt och hela tiden nu och när dom går ut blir dom våta och kalla.....usch och fy!

Agneta kram

Lisa sa...

Köra bakom Elvis, det låter det! Förstår att Tiger inte vill ut, regn är inte kul för någon. Sir W är inne hela dagarna nu också, fast det beror nog på att matte är hemma, he he. På kvällarna är han dock ute och spanar efter möss. Han är så duktig och fiiin!

kram, Lisa

Skaparglädje sa...

Håller med dig tiger...fy, vilket tråkigt julväder vi har....

Rigmor sa...

Henrik Åberg...kommer inte ihåg var men vet att jag hört honom live, sååå duktig!! Näe, det är då inte lätt att hinna med allt som man vill i dessa tider, å så ska man helst hinna jobba också...Nu har jag turen att jag fick semester julafton, men sen är det jobb som gäller. Så nu i helgen blir det till att hälsa på de som inte kan närvara på julafton, och sen städa av det sista, eller det första om jag ska vara riktigt ärlig...
Ha en skön fjärde advent!!
Kram kram

Anonym sa...

Ha en underbar Jul och Nyårs helg!
Kram Birgitta

Solglitter sa...

Önskar en riktigt God och Fröjdefull Jul ♥

Julkram från Lollo

Margot sa...

Kikar in för att önska en riktigt God och Fröjdefull Jul!
Kram Margot

Marianne sa...

Besvärligt med allt krams i fönstren nu;)
Önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!:)
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19