Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

lördag 27 april 2013

Konstrunda och spaningsuppdrag

Ni vet väl vid det här laget att matte gillar konstrundor... Nu vill matte påminna om att det är Norra Vätterns Konstrunda i hela FEM dagar i år. Konstrundan börjar i dag och fortsätter i morgon, därefter på onsdag den 1 maj och avslutas sedan nästa lördag-söndag. 


På den här kartan ser man var alla utställare håller till. Men en liten varning! Kolla noga i programmet som man kan ladda ner HÄR, för alla har inte öppet nästa helg. Då är det betydligt glesare mellan utställarna. Så om ni vill åka flera dagar på konstrundan gäller det att planera rätt från början. Ta till exempel norra delen först, för runt Medevi (mellan Askersund och Motala) är det mesta öppet även nästa helg. Kanske ser ni matte någon dag på rundan...? Fast inte i dag, för nu är det trädgårdsjobb som väntar. Matte måste beskära honungsrosen och kaprifolen. Eftersom husse har börjat skrapa och måla huset så är allt som klättrar på väggen i vägen...


Själv har jag utvidgat reviret nu när snön har smält bort. Om ni inte ser mig får ni klicka på bilden så att den blir större... Den sista snön i trädgården försvann så sent som nu i veckan. Annars trodde både husse och matte att vi skulle ha snö kvar till 1 maj. Ser ni förresten knopparna på syrenen till vänster?


Jag sitter här på den förra markbädden och spanar in sorkarna. Det är diken på båda sidorna så här händer det en del...

Mjau från Tiger

5 kommentarer:

Evas Kvarnaro sa...

Spännande saker händer nu för er katter som gillar jakt, lycka till
Tiger, ta alla sorkar du kan.

Hade jag kunnat så gärna konst-rundor de är mycket trevliga.Sen är det kul att få komma nära andra trakter man inte är så ofta på.

Ha de så kul o trevlig helg.
Kram/ Eva

Lena sa...

Vad skönt för Tiger att snön försvunnit!
Någon konstrunda blir det inte för mig, jag jobbar mest hela tiden....
Ha en skön helg!
Lena

Birgitta sa...

Låter trevligt med konstrundan. Tyvärr är det lite för långt för mej att åka. Det hade varit roligt och jag tror att jag känner en del som är med på den.
Hoppas att du får det trevligt.
Kram Birgitta

Snäckskalsdalen. sa...

Äntligen försvann den, snön, vilken tur! Och ni har full fart på era aktiviteter, härligt när man kommer igång så där! Konstrunda är ju aldrig fel, synd att jag bor så långt ifrån bara. Här är det vanligtvis under påsken.
Ser syrénknopparna! Härligt.
Agneta kramar

Marianne sa...

Kul med konstrunda, finns alltid så mycket fint att se:)
Ja nu är det högsäsong på sorkjakt!
Tur du verkar ha fina jaktmarker:)
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19