Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

torsdag 31 januari 2013

Nu är det dags!

Nu är det dags för årets första tips! Ni som följer bloggen vet att matte gillar kulturrundor. Matte gillar dessutom att tipsa andra om rundorna...

Första helgen i februari är det alltid Vinterspår. Så nu på lördag och söndag den 2-3 februari pågår årets största kulturevenemang i Lindesbergs kommun. HÄR hittar man programmet med kartor. Passa på att få inspiration av både konsthantverk och kultur mitt i vintern!

På Lindesbergs bibliotek pågår en samlingsutställning, Försmak, där alla utställare och evenemang som medverkar i Vinterspår-helgen är representerade. Matte tipsar att man kan besöka utställningen redan nu och sedan åka och titta mera i helgen på det man gillar bäst.

Mjau från Tiger

9 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Din matte är hängiven kulturen och det tycker jag är väldigt fint, det är en hunger som måste mättas.

Det händer saker där i er del av landet, det är bra det, och det behövs nog alltid såna ambassadörer som du, man måste liksom veta vad som är på gång.

Och jo då, jag är allt på biblioteket ibland, men mest för att titta runt. Jag älskar nämligen att äga böckerna jag läser, det är väl nån fix idé jag har, men jag njuter så av en ny bok som jag läser och sen sätter in i bokhyllan, det är en totalupplevelse!

Agneta kram

Min Skattkammare sa...

Vad snäll matte är!
Det är värre med dig din rackare, jag ser allt hur du smyger på min mus. Den får du inte ta för då kan jag inte hälsa på dig nåt mer!
;o)

Lena sa...

Oj då, kulturrunda mitt i vintern!
Får se om tiden räcker till!
Kram

Rigmor sa...

Suck...man kan tro att han som gjorde mitt schema satt och hånflinade lite, prickade in de helger som ev skulle finnas lite kulturellt att roa sej med och tänkte...då ska hon allt få jobba...Men nu blir det inte så heller, att jobba i helgen, den blir en helg i stillhet. Jag har gjort en vurpa utomhus, och ryggen och rumpan samarbetar inte just nu. Så...det är inga glada miner i paradiset, men jag räknar med att bli påpassad och uppassad och smått bortskämd...
Ha en fin helg och berätta gärna med ord och bild hur rundan var!!
Kram kram

Lisa sa...

Låter kul med KULturrunda, hihi. Lite väl långt från mig men rapportera gärna så vi får läsa om allt vi misssat!
Här planeras inte för någon kultur. Kanske ett biobesök för att göra en tidsresa. I helgen visas nämligen en ny version av den gamla klassiska skräckisen "Texas chainsaw". Jag har inte sett något läskigt på bio sedan -80 talet! Skulle vara kul bara därför att... Någon måste ju höja medelåldern, he he.

Kram, Lisa

Nillis sa...

Vad bra att du och din matte håller oss uppdaterade, hihi. kram

Marianne sa...

Låter kul!
Lite långt bort för mig tror jag....
Ska själv medverka i en i påskhelgen här i Trosa kommun:)
Kram

Silversmed Linnéa Eriksdotter Ekencrona sa...

Hej kära vän!

Jag har delat ut lite såna, och rätt som det var delade jag ut till en som sa "jag har redan, det är min tjej som är en av utställarna"...
Själv har jag varit ute i tre timmar på skidor för jag inbillar mig att det är nyttigt. Självklart rätt upp i skogen, utan någon koll på vart.. därav tidåtgången kanske! haha..
Nu blir det ett glas bubbel ikväll när gubben åker till jobbet.. och mysa med sista boken!
Sen kommer jag och hälsar på dig på jobbet någon kväll!

Kram L

Carina sa...

Hej Tiger!
Hittade hit tack vare att du vunnit fröer, Grattis önskar jag dig, och vilken tur, för då hittade ju jag hit. Lade mig som följare för jag tycker att du har ett så´nt upplägg som vi gillar här hos oss....mina småkillar gillar det....
Ha en skön söndag och GRATTIS igen till vinsten från helenashemochträdgård......det kommer nog smaka gott...fniss
http://vidbjarsjobacken.blogspot.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19